Jarecki 0 Napisano Maj 21, 2011 Jak w temacie poszukuje Crash padów do swojego SS ('92) mocowanych do ramy bo moim zdaniem jest to najrozsądniejsze rozwiązanie. Chyba że ktoś ma inny pomysł jak ochronić papugę przed otarciami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 26, 2011 Te powinny pasować http://www.rg-racing.com/browseType/Cra ... 074BL.aspx - dołorzyć do następnego zamówienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarecki 0 Napisano Maj 26, 2011 no dobra :) Ale: 1.czy cena to £66.66 czy jeszcze coś doliczasz :P 2.czy jeżeli nie będą pasowały (nie daj Boże) to istnieje możliwość wymiany ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarecki 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 No trochę czasu minęło i nie ma odpowiedzi :D Więc rezygnuję ponieważ znalazłem inne również R&G Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 7, 2011 rezygnuję ponieważ znalazłem inne również R&G To nie są inne, tylko też R&G :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarecki 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 No wiem że ty masz R&G ale ja też :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach