2wheels 0 Napisano Maj 26, 2011 Jak w temacie , założony jako nowy przebieg ok 300 km , ale ze względu na zmianę koncepcji kolorystycznej idzie pod młotek. Cena nowego ok 700zł . Dla zainteresowanych poważnie 300zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Maj 28, 2011 Jeśli pasuje do mojego Monstera to biorę! Czy wiesz czy to pasi? No i jak to wygląda teraz bo zdjęcie jest nowego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 28, 2011 Widziałem na żywo w Żerkowie - wygląda, jak z półki w sklepie :mrgreen: Czy pasuje ? - ja myślę, że do każdego "suchara" podejdzie - ale może się mylę... Już by był mój, gdyby tylko był czerwony ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Maj 28, 2011 Jeśli pasuje do mojego Monstera to biorę! Czy wiesz czy to pasi? No i jak to wygląda teraz bo zdjęcie jest nowego ;) to jest fotka używanego REAL FOTO , napisałem że ma 300km więc jak ma wyglądać :) :) Wszystkich zainteresowanych muszę powiadomić że docisk sprzedany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach