Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
antro

uchwyt na tablice rejestracyjna

Polecane posty

Hej,

Potrzebuje uchwytu na tablice rejestracyjna do Ducati Monster 620 '03

lezy u mnie w garażu :shock:

do sprzedania za nieuzywane piwo 8-)

dokladnie o to chodzi :) jestem uratowany bo w srode bede przykrecal blachy a nie mam zbytnio do czego ;)

Orme dostaniesz zgrzewke dobrego piwa :D Fajnie bedzie sie spotkac i pogadac jak bedziesz mial chwile czasu

Bernatowitz jesli wybierasz sie na zlot easy rider to rowniez bedzie piwko za odzew w temacie i miejmy nadzieje dobra zabawa :)

bern no kurde sorrry 8-) posle ci puszki to tez bedziesz miał zysk :D albo jak mi kiedys bedzie po drodze do wawy do zrekompensuje

antro przegladaj temat oddam/zamienie juz to kiedys tam wrzucałem, a zadzwon kiedys w tygodniu to sie zgadamy.

tylko bobera to mam uszkodzonego ale widziałem ze twoja d...a ucieta wiec ci sie tez nie przyda

bern no kurde sorrry 8-) posle ci puszki to tez bedziesz miał zysk :D albo jak mi kiedys bedzie po drodze do wawy do zrekompensuje

antro przegladaj temat oddam/zamienie juz to kiedys tam wrzucałem, a zadzwon kiedys w tygodniu to sie zgadamy.

tylko bobera to mam uszkodzonego ale widziałem ze twoja d...a ucieta wiec ci sie tez nie przyda

żaden problem kolego od lat gromadzę aluminium stąd moja fortuna ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.