antro 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 Hej, Potrzebuje uchwytu na tablice rejestracyjna do Ducati Monster 620 '03 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 mam, ile chcesz zapłacić..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antro 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 rozsadna cene, jaka zaproponujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 czekaj zrobię foty bo nie wiem czy o tym samym mówimy - zaraz wstawię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 oooo coś takiego sprzedam w komplecie ;) to Cię interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orme 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 lezy u mnie w garażu :shock: do sprzedania za nieuzywane piwo 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 ej gdzie się wcinasz? to dla mnie browar hehe byłem pierwszy też zalega pod wiatą man! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antro 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 dokladnie o to chodzi :) jestem uratowany bo w srode bede przykrecal blachy a nie mam zbytnio do czego ;) Orme dostaniesz zgrzewke dobrego piwa :D Fajnie bedzie sie spotkac i pogadac jak bedziesz mial chwile czasu Bernatowitz jesli wybierasz sie na zlot easy rider to rowniez bedzie piwko za odzew w temacie i miejmy nadzieje dobra zabawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 spox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orme 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 bern no kurde sorrry 8-) posle ci puszki to tez bedziesz miał zysk :D albo jak mi kiedys bedzie po drodze do wawy do zrekompensuje antro przegladaj temat oddam/zamienie juz to kiedys tam wrzucałem, a zadzwon kiedys w tygodniu to sie zgadamy. tylko bobera to mam uszkodzonego ale widziałem ze twoja d...a ucieta wiec ci sie tez nie przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 bern no kurde sorrry 8-) posle ci puszki to tez bedziesz miał zysk :D albo jak mi kiedys bedzie po drodze do wawy do zrekompensuje antro przegladaj temat oddam/zamienie juz to kiedys tam wrzucałem, a zadzwon kiedys w tygodniu to sie zgadamy. tylko bobera to mam uszkodzonego ale widziałem ze twoja d...a ucieta wiec ci sie tez nie przyda żaden problem kolego od lat gromadzę aluminium stąd moja fortuna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach