toldi 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Jako, że wziąłem się za remont cagivy alazzurry, okazało się że potrzebuję trochę części przede wszystkim kompletnej skrzyni biegów, po przestudiowaniu serwisówek wszystko wskazuje na to, że jest identyczna jak w monsterze 600, jeśli ktoś przypadkiem posiada takową to byłbym wdzięczny za info, najchętniej nabyłbym cały, kompletny dół silnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nickname 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Rzuć okiem na viewtopic.php?f=76&t=4759 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 8, 2011 Ewentualnie uderz do tego gościa: http://allegro.pl/ducati-monster-600-silnik-i1705741179.html może ... samą skrzynię... ;) "zamailować" można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nickname 0 Napisano Lipiec 8, 2011 1600 O_O u mnie cena znacznie lepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 13, 2011 Mam kompletną skrzynię od Monstera 900Sie rocznik '99, jak by coś pasowało to zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach