geni 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 Witam, Sprzedam swoją Multistradę 1000 DS 2005r. Sprzęt ma nalatane ok 20 000km. W zeszłym sezonie zmienione opony i paski (nalatane po niecałe 2 000km). Wyposażenie dodatkowe: - osłona sprzęgła TPO - lusterka Rizoma, - końcówki kierownicy Rizoma, - kierunki przednie Rizoma Zero11 - crashpasy osi przedniej R&G - crashpady centralne R&G - stelarz pod kufer Givi + kufer Givi V46 - stelarz + sakwy Ducati Performance - osłona baku z zapięciami do torby Top Sallery - kierownica Pro Taper - szyba MRA vario screen Dodatkowo dorzucę stojak pod monowahacz. Foto wkleję w domku. Moto do obejrzenia w Jedwabnem u Ryśka. Tel. do mnie 697-710-755 (po 16-tej). Tel. do Ryśka 606-814-703 Cena 19tys. obejmuje moto + wymienione gadżety. Pozdrawiam geni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/706/img1543v.jpg/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 Oj Gienia Gienia - żebyś TY tylko Ducata na Harleya nie zamienił :roll: 8-) myślę i spać nie daje mi ta Twoja niunia heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 Hmmmm Harleya powiadasz. Z chęcią bym posiadał Harleya, ale najbardziej odpowiadają mi modele z przełomu lat 20-tych i 30-tych. Z tym, że dzięki mojemu kochanemu kręgosłupowi stałby jeszcze więcej od Multinki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach