wrobel82 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 witam panow i panie nadszedl czas w ktorym zdecydowalem sie na kupno swojego pierwszego ducati, w zwiazku z tym mam kilka pyt. Bedzie to moj pierwszy superbike, wczesniej jezdzilem na nakedach. Dzecyzja padla na 996, ponizej podaj link do ogloszenia, wiem ze ze zdjeci nie da sie duzo wywnioskowac ale moze macie jakies rady i uwagi an ktore warto zwrocic uwage przy zakupie. http://www.donedeal.ie/for-sale/motorbikes/2043214 motocykl jade ogladac na weekend, ma cala ksiazke serwisowa, twierdzi ze do nastepnego duzego serwisu zostalo 10000km, mysle ze jest w stanie go sprzedac za 3000E. warto? z gory dziekuje za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 Jak dla mnie to cena podejrzanie niska, dobre 996 to conajmniej 5000e. Za 3tys km zawory do zrobienia. Amor skrętu i przednie zawieszenia ohlinsa :lol: niezły żarcik Ja na Twoim miejscu bez sprawdzenia go przez mechanika od ducati bym nie kupił. Tanią skarbonę kupić łatwo. P.S. Wypadałoby przywitać się w odp. dziale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 8, 2011 Amorek skrętu Sachs( nieregulowany), a z tyłu Showa. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Pachnie "wałem" kolego :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach