theodor 2 Napisano Czerwiec 9, 2011 Sprzedam kierownicę clip-on firmy accel. Przystosowana do montażu na średnicę 53mm. Czarna, przykręcane "pałki" W komplecie ze śrubami ze stali nierdzewnej. Stan perfekcyjny. Zdemontowane z mojego monstra ze wzgledu na naturalną ewolucję egzemplarza :D Cena 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
umberto 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Theodore, jak rozumiem obie połówki? bo wygląda, że powinny pasować do mojego 748. poproszę na PW/mail o nr konta i dopinamy temat.. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 10, 2011 tak kpl czyli obie kierownice z mocowaniami. Poszło na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Czy masz jeszcze takie kierownice na stanie? Z tym, że zmierzyłem lagi w monsterku i one mają średnicę 50mm czy od jakiegoś innego motocykla mogę dokupić taką kiere? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach