Truten 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 Nie wiem może już było: Idealnie oddaje charakter monstera. BTW nie wiecie co to a zegary są w tym monsterze? Naprawdę robią wrażenie. Do cafe racera idealne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Luty 5, 2012 to sa zegary Ducati Performance ja z kolei mam pytanie czy pasuja one do Monster 900 rok 1999 (model 2000). VIN: ZDMM200AA[...] ? jestem bardzo zainteresowany ich montazem, ale chcialbym wiedziec czy to wieksza akcja czy tez operacja typu plug & play? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Luty 6, 2012 Zegarów kolo sobie naćkał, kominy carbonowe, cuda nie widy i jedną tarcze ma :lol: Wątpliwa przyjemność z jazdy dla mnie. A kostka w tych performance budzikach wygląda jak oryginalna w wiązce, tak mi się kojarzy przynajmniej coś, ale nie wiem jak w Twoim modelu Bast3k. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Luty 8, 2012 Arnelize - dzieki za informacje w sprawie wiazki. Niemniej sprzedajacy na ebay poinformowal mnie, iz sa to zegary przeznaczone do wersji gaznikowej. Z uwagi na powyzsze nie daje gwarancji dzialania. Twoi koledzy z motomaniax zaproponowali alternatywne rozwiazanie: Motogadget Musze przyznac, ze wskaznik jest bardzo subtelny, absolutnie nieprzerysowany. Co prawda wolalbym "cluster" a nie pojedynczy, ale musze to sobie jeszcze rozrysowac. Niemniej nie jest to rozwiazanie typu plug and play. Sam montaz to rzad wielkosci 400 pln + zegary (500 eur) + jakis zestaw mocujacy + ewentualnie m-unit. no wlasnie, moglbys prosze wyjasnic, jaka wartosc dodana wynika z montazu tego urzadzenia? p.s. jezeli dysponujesz zdjeciami monsterkow z instalacjami wskaznikow motogadget to prosba o podzielenie sie repozytorium. thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Luty 9, 2012 Alternatywa zaproponowana przez chlopakow to rewelacja, mi sie bardzo podoba, bardzo, sam bym zapodal do siebie gdybym mogl. A reszty co napisales nie czaje, ale to chyba przez zmeczenie i srodek nocy, jutro przeczytam jeszcze raz, moze zalapie. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Luty 10, 2012 arnelize - ktorej czesci nie rozumiesz - m-unit ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Luty 10, 2012 Po przeczytaniu o normalniejszej godzinie rozumiem wszystko :lol: Więc spox. A fotkami nie dysponuję. Muszę sumować, czy uznamy to za pytanie retoryczne i damy sobie spokój? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Luty 11, 2012 ;-) czy ktokolwiek z Twojego srodowiska ma zamontowany m-unit? Jezeli decydowalbym sie na zegary, chcialbym juz zrobic perspektywiczna instalacje. Jaka wartosc dodana wynika z montazu takiego urzadzenia w motocyklu dosc leciwym (1999) ? dzieki z gory za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Maj 15, 2012 to sa zegary Ducati Performance ja z kolei mam pytanie czy pasuja one do Monster 900 rok 1999 (model 2000). VIN: ZDMM200AA[...] ? jestem bardzo zainteresowany ich montazem, ale chcialbym wiedziec czy to wieksza akcja czy tez operacja typu plug & play? Jakby ktoś jednak chciał to są takie na włoskim eBay'u: http://annunci.ebay.it/annunci/moto/rom ... e/29295633 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 15, 2012 mi osobiscie przestaly sie one podobac. zero subtelnosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach