Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Truten

Ciekawa reklama monstera

Polecane posty

Nie wiem może już było:

Idealnie oddaje charakter monstera.

BTW nie wiecie co to a zegary są w tym monsterze? Naprawdę robią wrażenie. Do cafe racera idealne.

to sa zegary Ducati Performance

$(KGrHqR,!i!E8Y1GchYLBPKSKwtleg~~60_12.JPG

ja z kolei mam pytanie czy pasuja one do Monster 900 rok 1999 (model 2000). VIN: ZDMM200AA[...] ? jestem bardzo zainteresowany ich montazem, ale chcialbym wiedziec czy to wieksza akcja czy tez operacja typu plug & play?

Zegarów kolo sobie naćkał, kominy carbonowe, cuda nie widy i jedną tarcze ma :lol: Wątpliwa przyjemność z jazdy dla mnie.

A kostka w tych performance budzikach wygląda jak oryginalna w wiązce, tak mi się kojarzy przynajmniej coś, ale nie wiem jak w Twoim modelu Bast3k.

Arnelize - dzieki za informacje w sprawie wiazki. Niemniej sprzedajacy na ebay poinformowal mnie, iz sa to zegary przeznaczone do wersji gaznikowej. Z uwagi na powyzsze nie daje gwarancji dzialania.

Twoi koledzy z motomaniax zaproponowali alternatywne rozwiazanie: Motogadget

Musze przyznac, ze wskaznik jest bardzo subtelny, absolutnie nieprzerysowany. Co prawda wolalbym "cluster" a nie pojedynczy, ale musze to sobie jeszcze rozrysowac. Niemniej nie jest to rozwiazanie typu plug and play. Sam montaz to rzad wielkosci 400 pln + zegary (500 eur) + jakis zestaw mocujacy + ewentualnie m-unit. no wlasnie, moglbys prosze wyjasnic, jaka wartosc dodana wynika z montazu tego urzadzenia?

p.s.

jezeli dysponujesz zdjeciami monsterkow z instalacjami wskaznikow motogadget to prosba o podzielenie sie repozytorium.

thx

Alternatywa zaproponowana przez chlopakow to rewelacja, mi sie bardzo podoba, bardzo, sam bym zapodal do siebie gdybym mogl.

A reszty co napisales nie czaje, ale to chyba przez zmeczenie i srodek nocy, jutro przeczytam jeszcze raz, moze zalapie.

Pozdro

Po przeczytaniu o normalniejszej godzinie rozumiem wszystko :lol:

Więc spox.

A fotkami nie dysponuję.

Muszę sumować, czy uznamy to za pytanie retoryczne i damy sobie spokój? :)

;-) czy ktokolwiek z Twojego srodowiska ma zamontowany m-unit? Jezeli decydowalbym sie na zegary, chcialbym juz zrobic perspektywiczna instalacje. Jaka wartosc dodana wynika z montazu takiego urzadzenia w motocyklu dosc leciwym (1999) ?

dzieki z gory za odpowiedz

to sa zegary Ducati Performance

$(KGrHqR,!i!E8Y1GchYLBPKSKwtleg~~60_12.JPG

ja z kolei mam pytanie czy pasuja one do Monster 900 rok 1999 (model 2000). VIN: ZDMM200AA[...] ? jestem bardzo zainteresowany ich montazem, ale chcialbym wiedziec czy to wieksza akcja czy tez operacja typu plug & play?

Jakby ktoś jednak chciał to są takie na włoskim eBay'u:

http://annunci.ebay.it/annunci/moto/rom ... e/29295633

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.