Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
ghostrider

Ktoś zna te 749 ?

Polecane posty

Pytanie jak w tytule... kolega jest zainteresowany a trochę daleko jechać żeby przekonać się że szmelc... wiem że jest kilku DesmoManiaków w tamtych okolicach więc może ktoś coś wie... dzięki i pozdrawiam... poniżej link do aukcji

http://allegro.pl/ducati-749-2004-r-stu ... 02233.html

Mariusz, a czy ten z Ostrołęki, nie lepszy, i tak i tak trza inwestować w sprzęta...do Ostrejłęki masz bliżej a i podobnież Geni go oglądał...

Pozdr. J-999

Na ten motor z Ostrołęki to raczej bym uważał. Ja myślałem żeby zrobić z niego motocykl torowy ale sam koszt części, które trzeba wymienić przekroczył 6 tys.

Niestety 749 Adama jest poza moim zasięgiem finansowym i żal go na tor.

Pozdrawiam,

Paweł

No niestety, lepiej dołożyć na zakup lepszej sztuki niż kupić skarbonkę, która po dokładnym zbadaniu okaże się bez dna.

No tak tylko faktycznie Adama trochę droższy a tutaj gościu wypisuje że stan prawie idealny a jednak te 3 tysi mniej

No tak tylko faktycznie Adama trochę droższy a tutaj gościu wypisuje że stan prawie idealny a jednak te 3 tysi mniej

W Polsce nie ma okazji, nie ma się co oszukiwać.

Lepiej zapłacić trochę więcej za pewny motocykl niż mniej za motocykl który de facto wyjdzie drożej, tyle że ten dodatkowy wydatek będzie rozłożony na wiele rat.

Mogę powiedzieć że warto spróbować negocjacji ceny. Czasami jak komuś zależy na sprzedaży można się dogadać.

Byle nie kupić motocykla miny.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.