Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
simply1975

ST2 2000 rok - czerwony do sprzedania

Polecane posty

Cena 5.500 pln - zainteresowanych proszę o oszczędzenie mnie i nie targowanie się :P - wszelkie informację chętnie udzielę drogą tel. 510137702 po 17-stej lub proszę o kontakt na maila: [email protected] :)

tutaj link do przykładowego zdjęcia :) http://www.bikepics.com/pictures/1802347/

p.s. cena dotyczy wyłącznie motocykla :D

Ja tutaj opłakuję swoja decyzję a Ty sobie żarty stroisz :) - wyposażenie jeszcze mi się przyda - dzieci trzeba wychować ;)

Ja tutaj opłakuję swoja decyzję a Ty sobie żarty stroisz :) - wyposażenie jeszcze mi się przyda - dzieci trzeba wychować ;)

Oj tam, oj tam, ile sie teraz słyszy o samotnie wychowujących ojcach, dasz radę :D ;)

No dobra.....przekonałeś mnie. Ile proponujesz? Tylko się dobrze zastanów aby nie naruszyć mojej, męskiej dumy :D

No dobra.....przekonałeś mnie. Ile proponujesz? Tylko się dobrze zastanów aby nie naruszyć mojej, męskiej dumy :D

:lol: Nie no dziękuję postoję, mam już jeden taki kłopot na głowie... mój ukochany :D ;)

Powodzenia w sprzedaży motocykla ;)

Ten kłopot ukochany to Ducati czy partnerka?? ;) Bo do obu może takie określenie pasować :D

Ten kłopot ukochany to Ducati czy partnerka?? ;) Bo do obu może takie określenie pasować :D

Może, może :D ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.