RJumper 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Słuchajcie Moja kobieta chce kupić sobie Monstera 600. To będzie jej pierwszy motocykl, rozglądała się dotychczas za wersją z 98r. Ja sam mam Hondę VFR 800 ale szczerze przyznam że w Ducati też się zauroczyłem. Był bym wdzięczny za informacje na co zwracać uwagę przy zakupie takiego motocykla i jakie są z nim ewentualne problemy w eksploatacji. Na co trzeba zwrócić szczególną uwagę. Z góry dzięki i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Najlepiej zabrać ze Sobą kogoś obeznanego w temacie Ducati, ewentualnie jeśli jesteś z W-wy to przed zakupem odwiedzić na oględziny owego egzemplarza motomaniax.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 26, 2011 Witam, Jak tam z tym monsterkiem kolego, bo moze mial bym cos ciekawego i godnego polecenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 polecam wizytację u Darka zwłaszcza że przypadkowe zakupy booolą....a że to dla kobietki...to jak zacięcie stopy w jeziorze z piraniami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach