KrisB4 1 Napisano Czerwiec 24, 2011 Powolutku rozglądam się za jakimś M620 (najwyraźniej choroba postępuje :twisted: ) I wpadły mi w oko dwa egzemplarze: http://otomoto.pl/ducati-monster-620-z- ... 41770.html http://moto.allegro.pl/ducati-monster-6 ... 76493.html Czy ktoś z Was ma jakieś bliższe info na ich temat? Np że są to legendarne dwa egzemplarze od których trzeba się trzymać z daleka bowiem w przeszłości były przystankami autobusowymi, itp ;) A może ktoś zna jakąś ładną 620-kę do wzięcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Chcesz zejść z bardzo szybkiego plastika na 60konnego monstera? Chyba go zabijesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Czerwiec 24, 2011 Tylko nie "plastika" :evil: [uwaga zdjęcie innej marki ;) ] Szukam czegoś lżejszego i poręczniejszego do śmigania po mieście. Moje 7/12 słabo się do tego nadaje, bo... nie lubi wolno jeździć ;) Kiedyś miałem B4 i to był super sprzęcik do tego - zwinny jak rower, ale już go dawno nie robią. A Monster 620 to taka lepsza konkurencja i pewnie jeszcze bardziej zwinny bo wąski no i ten dźwięk... Wycie R4 ma się nijak do oddechu L-twina (no... za wyjątkiem gdy to R4 ma 1200cc i wolnego Akrapa ;) choć to i tak coś innego). Poza tym ja średnio jeżdżę więc na mniejszym, lżejszym, wolniejszym będę bezpieczniejszy :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 A Bandit 400 potrafił się wkręcić na obroty... :D Fajna maszynka - najładniejszy z Banditów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Czerwiec 24, 2011 Oj potrafił, potrafił. Tyle że 8krpm przy 120km/h i wolnym Laserze było nieco męczące w trasie. Ale co my tu o S... To nie to forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 :o :) :D :lol: jaka śmiszna rama :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Szukaj 900setki albo litra bo się zanudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Czerwiec 24, 2011 Do miasta nie trzeba litra, "połówka" wystarczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Jeśli monster to 750 ze starszej serii (do 1997) po lekkich modyfikacjach, powiem że byłem pod wrażeniem jak to jeździ. 620 jak dla mnie nawet po zmianie wydechów i ECU na racing jakoś przemieszcza się, zdecydowanie lepiej się śmigało 695. Niestety nie jest prawdą że Ducati da się jeździć na niskich obrotach - im bardziej kręcisz tym więcej krzyczy jeszcze, jeszcze :mrgreen: Jakie posiadasz fundusze na motocykl ? Do miasta nie trzeba litra, ale czasami połówka to za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Ja jestem szczęśliwym posiadaczem pięknego monstera 750 na wtrysku i polecam. Nawet przy mojej wadze 130kg całkiem dobrze sobie radzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Czerwiec 24, 2011 To nawet dobrze że go trzeba będzie trochę kręcić. Będzie go lepiej słychać :D Fundusze? No tak ok 10kPLN byłoby dobrze się zmieścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Czerwiec 24, 2011 Ja jestem szczęśliwym posiadaczem pięknego monstera 750 na wtrysku i polecam. Nawet przy mojej wadze 130kg całkiem dobrze sobie radzi :D No to przy moich 50% z tego, to i 620 da radę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach