imek 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Witam! Mam pytanie dotyczące podłączenia gaźników. Kupiłem Monsterka w stanie nie do końca poskładanym. Silnik był wyciągany z ramy i jest niepopodłączany. Między gaźnikami są dwa trójniczki: jeden bardziej z przodu i wyżej i rozumiem, że do tego powinien być podłączony wężyk paliwowy, i drugi troszeczkę niżej na troszkę cieńszy wężyk i nie jestem pewien do czego on powinien być podłączony (podciśnienie?). Nie mogę tego znaleźć w serwisówkach. Proszę o pomoc. Pewnie wystarczy tylko spojrzeć na działającego monstera, he, he. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 wstaw jakieś zdjęcia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imek 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Mam tu zdjęcie (nie moje, ale powinno wyjaśnić o co mi chodzi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Odpowietrzenie komór pływakowych i przy okazji przelew jak zatnie się zaworek iglicowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imek 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Dzięki wielkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach