musieli 30 Napisano Czerwiec 25, 2011 999 do sprzedania, pierwszy wypust - rocznik '03, 19700km przebiegu. Dziś przyjechał z Włoch, właśnie odbyłem na nim jazdę testową - motocykl prowadzi się gabinetowo. Widać, że ktoś o niego bardzo dbał, stan bardzo dobry, wręcz zadziwiający jak na ten rocznik i przebieg - ma nawet naklejki informacyjne z fabryki na owiewce tylnej i zbiorniku. Co najbardziej mnie zadziwiło - pali od dotknięcia, zupełnie nie jak większość dziewiątek :lol: Cena 18900zł - jak zwykle w cenie przegląd i komplet dokumentów do rejestracji w kraju. Oczywiście moto jest do obejrzenia u nas w Sękocinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 28, 2011 Zarezerwowana do najbliższego poniedziałku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saleen 0 Napisano Lipiec 11, 2011 Dziewiątka znalazła już nowego właściciela, czy wciąż jest do wzięcia? Pytam - i z ciekawości - i z chęci upolowania takiej ślicznotki :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 11, 2011 Jutro będzie wiadomo definitywnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saleen 0 Napisano Lipiec 11, 2011 uuuu... To mi refleksu zabrakło :( No nic... Jakby się ktoś dziwnym sposobem obronił od zakupu to ustawiam się w kolejce do oglądania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach