davidson 1 Napisano Czerwiec 27, 2011 No i znalazł się ten pantach SL600 z okolic Ostródy, o którym kiedyś pisałem/poszukiwałem... niestety... :cry: ... chyba, że to nie ten :? ...tak czy siak - MASAKRA! :evil: Nie dość że świętokradztwo to jeszcze bezguście!!! :evil: http://moto.allegro.pl/wyjatkowe-ducati ... 96669.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 27, 2011 To jest TL-600 Pozdr.J-999 Trochę sp...y to fakt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Czerwiec 28, 2011 No tak, bak ma od TL ... ale pisze/jest napisane SL ... nie wiadomo, co tam ma na tabliczce :? Czy jeszcze coś innego wskazywałoby na to, że to TL? ...zawsze fajnie jest zrobić sobie taki kłiz w odgadywaniu modeli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 28, 2011 Ramą, ale tył zawias ma od Pantaha... Po mojemu Tl 600, jeśli przyjąć za podstawę: rama + zbiornik. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Czerwiec 28, 2011 ...a czym różni się rama SL od TL? Zawsze myślałem, że są identyczne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 28, 2011 Popatrz dokładnie na mocowanie podnóżków w jednym i drugim... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Czerwiec 28, 2011 ...no jasne, masz rację. Zauważyłem to ale myślałem, że w '82 oba już miały odlewane sety. A tylko TL/XL miał! :) Punkt dla Ciebie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 29, 2011 Ja nie zbieram punktów, po prostu wiem i już. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach