art31 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 Witam. Jak już wspominałem Edzio dłubnął moje kominy na przelot i jest o niebo lepiej niż było ale apetyt rośnie i chciałoby się jeszcze głośniej więc postanowiłem wybebeszyć puszkę. I tu moje pytanie do was czy jak wywale kata to wszystko będzie hulało jak do tej pory czy trza będzie podpinać pod kompa i coś wgrywać pytam bo już sam nie wiem co począć. Help. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 Kup akcesoryjny wydech z kolektorem i puchę powieś na ścianie. Po co Ci to gówno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 Tak sie zrobi ale jeszcze nie teraz, jeszcze nie muszę się troche odkuć wiesz jak jest jak sie wszystko wyda na moto i ciuchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 No to wytrzymaj. Jak zbierzesz - wymienisz. A teraz po co inwestować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Lipiec 2, 2011 kolektory quat-d (i pewnie nie tylko) pasuja do oryginalnych wydechow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Lipiec 2, 2011 A jaki jest koszt takich kolektorów i gdzie je można nabyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Lipiec 2, 2011 o quat-d zapytaj w motomaniax.pl http://www.motowheels.com/italian/mypro ... 9|Exhausts a tu marving: http://www.monsterparts.com/pc/D-138B/E ... -138B.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Lipiec 2, 2011 Dzięki. A gdybym w pszyszłości chciał wymienić kominy na np. Arrow to czy te kolektory będą pasowały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Lipiec 2, 2011 jesli oryginalne wydechy pasują do tych kolektorów, a slip-ony Arrowa pasują do oryginalnego kolektor to chyba tak ;) marving: marving+ arrow: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Grudzień 27, 2011 Witajcie! Sry ze odgrzewam kotleta ale jestem w podobnej sytuacji... Tlumiki mam przelotowe i chce wyzucic kata. Mozna tak, bez zadnych ingerencji w ECU itd. ? S2R 800 nie ma zadnej sondy? Co sadzicie o tych Kolektorach? http://www.ebay.de/itm/Ducati-Monster-S ... 27c1118842 Myslicie ze maja one polaczony przelot? co to daje? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Witam czy ten kolektor http://allegro.pl/ducati-monster-s2r-80 ... 42870.html waszym zdaniem wart jest tej kasy, nigdzie nie mogę znaleźć ceny nowego. Dzięki za podpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Nie wiem ile jest wart - tyle ile w stanie jesteś za niego zapłacić... To jednak kolektor akcesoryjny... Znalazłem na ebay coś takiego na szybko: wstawka I kosztuje to 200 dolców... więc cena zabija :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Popatrz tu: viewtopic.php?f=65&t=6551&start=480 Alcapone ostatnio wymieniał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Popatrz tu: viewtopic.php?f=65&t=6551&start=480 Alcapone ostatnio wymieniał ;) Widziałem to ale ja jednak chciałbym pozostawić wydechy po jednej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Nie wiem ile jest wart - tyle ile w stanie jesteś za niego zapłacić... To jednak kolektor akcesoryjny... Znalazłem na ebay coś takiego na szybko: wstawka I kosztuje to 200 dolców... więc cena zabija :) No fakt ale ten z alledrogo wygląda na bardzo solidny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Styczeń 17, 2012 Ktos mi kiedyś mówił (czyżby musieli), ze przy oryginalnych wydechach i takim kolektorze jest dziwny efekt dźwiękowy - tzn fajnie jest tylko z przelotami. nr czesci : 979A00105 - http://motomaniax.pl/wp-content/uploads ... echowy.pdf http://www.ducati-motorcycle-parts.com/ ... 00108.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Nie wiem ile jest wart - tyle ile w stanie jesteś za niego zapłacić... To jednak kolektor akcesoryjny... Znalazłem na ebay coś takiego na szybko: wstawka I kosztuje to 200 dolców... więc cena zabija :) No fakt ale ten z alledrogo wygląda na bardzo solidny. Patrząc kto go sprzedaje na pewno jest igła ;) , Maciej by nie wciskał czegos co nie jest warte swojej ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Wszystko spoko loko, ja bym sie jednak kierowal rozsadkiem, wkoncu to tylko kawalek lekko wygietej rury. Ja chcialem na poczatku kupic chinszczyzne ta za 190$, w euro chcieli 160. Koniec z koncem znalazlem nowy, nie uzywany kolektor za 125 euro ktory defacto powinien byc drozszy bo idzie jeszcze na boki. Na upartego zostawil by tlumiki tylko po jednej stronie. 1000 zl to za duzo :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Wg mnie wydech akcesoryjny to ważna sprawa zwłaszcza w ducati czy innych sprzętach o racingowym charakterze i nie jest to "kawałek wygiętej rury" tylko przemyślana konstrukcja aby poprawić mniej lub bardziej osiągi ;) Ja bym się potargował o ten termi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Mozemy sie targowac na slowa, jednak watpie aby budowa chinskiego kolektora sie roznila znacznie budowa innych produktow, a nawet jesli to mysle ze za taka cena mozna przymknac oko ;) i watpie tez by chodzilo o osiagi motocykla a raczej o jego akustyke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Styczeń 18, 2012 Koniec z koncem znalazlem nowy, nie uzywany kolektor za 125 euro ktory defacto powinien byc drozszy bo idzie jeszcze na boki. A możesz podać mi linka do tej strony poszukam może znajde taki ale na jedną strone. Ps. wrzuć foty jak go zamontujesz ciekawy jestem efektu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Styczeń 18, 2012 zapewne to te http://www.dan-moto.com/ducati-wholesale-142_157.html Monster monsterem, ale instalowanie tych wydechow na stf to profanacja :mrgreen: x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Styczeń 18, 2012 Koniec z koncem znalazlem nowy, nie uzywany kolektor za 125 euro ktory defacto powinien byc drozszy bo idzie jeszcze na boki. A możesz podać mi linka do tej strony poszukam może znajde taki ale na jedną strone. Ps. wrzuć foty jak go zamontujesz ciekawy jestem efektu :) Ebay.de bo to byla aukcja, zaczynala sie od 100 skonczyla na 125:P wiec nie bylo duzego ruchu Dopiero w lutym bede zakladal bo mnie teraz nie ma, a jak zaloze to narazie bez wydechow bo te zostaja oryginalne. Troche bedzie spawania i dorabiania adapterow z 49mm na 40... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach