Franz 0 Napisano Lipiec 1, 2011 ....jest żle :evil: :evil: :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Lipiec 1, 2011 Vale szaleje bez skutku, a Nicky po cichu robi swoje. Ale spokojnie może jeszcze coś z tego będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Lipiec 1, 2011 A Sic znów pierwszy hehe :) Dukaty w tym sezonie to lipa niestety 69 równy poziom ale miejsca 5-8 A Doctor no cóż jak na niego to nie za dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 1, 2011 ...o ja pier... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Lipiec 1, 2011 Rossi miał w FP1 problemy z elektroniką. Raz przepalił się kabel, a drugim razem poszedł procesor podobno po raz pierwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 1, 2011 Jeszcze raz powtarzam - Yamahę Mr46 wyprowadzał z ciemnej doopy przez cały sezon. Dajmy człowiekowi pracować a nie - od razu ma być złoto i wizyty w zakładach pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Lipiec 1, 2011 Przecież go nie wyrzucamy :) niech popracuje. Tym bardziej że jak widac mocno pracuja nad moto na 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Lipiec 2, 2011 Jeszcze raz powtarzam - Yamahę Mr46 wyprowadzał z ciemnej doopy przez cały sezon. Dajmy człowiekowi pracować a nie - od razu ma być złoto i wizyty w zakładach pracy. popieram i podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynami ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Lipiec 2, 2011 Myślałem ,że w kwalifikacjach będzie lepiej,ale jest tragicznie :? Nawet Pedrosa po operacji lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Lipiec 2, 2011 bo prdero=sa to swiatowej klasu zawodnikani ten rossi i sossi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxwar 0 Napisano Lipiec 3, 2011 No było jak było... 6 miejsce. Ale z przed ostatniego na 6 to też chyba nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 3, 2011 ....jest żle :evil: :evil: :evil: Tak Franz , dalej Żle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Lipiec 3, 2011 nie wiem czy źle to nie za małe słowo - powinno być ŹLE - to duże słowo. ale będzie lepiej. trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Rossi przez zmiany rozplombował już 4 silniki, jak tak dalej pójdzie to będzie startował z boksów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 4, 2011 Ale za to Marquez załapał Moto 2 :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomekL 1 Napisano Lipiec 6, 2011 Jeszcze raz powtarzam - Yamahę Mr46 wyprowadzał z ciemnej doopy przez cały sezon. Dajmy człowiekowi pracować a nie - od razu ma być złoto i wizyty w zakładach pracy. A tu się nie zgodzę - wygrał pierwszy wyścig sezonu 2004 (pierwszy jego sezon dla Yamahy) oraz następujące wyścigi w tymże roku 2004 123. SA - Welkom - Valentino Rossi (ITA) 124. ITA - Mugello - Valentino Rossi (ITA) 125. CAT - Catalunya - Valentino Rossi (ITA) 126. NED - Assen - Valentino Rossi (ITA) 127. GB - Donington - Valentino Rossi (ITA) 128. POR - Estoril - Valentino Rossi (ITA) 129. MAL - Sepang - Valentino Rossi (ITA) 130. AUS - Philip Island - Valentino Rossi (ITA) 131. SPA - Valencia - Valentino Rossi (ITA) zdobywając mistrzostwo świata oraz zapewniając marce drugie miejsce w klasyfikacji konstruktorów. Ducati poszło jakąś dziwną drogą od czasu 8-setek, bo tak naprawdę tylko Stoner potrafił jeździć szybko i równo tym motocyklem. Ten sezon to słabo widzę, może na 2012 Rossi zbuduje sprzęt pod swoje wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 6, 2011 Dzisiaj czytałem wypowiedzi i Vale i Nicka. I jak wszyscy upadaja na duchu, oni własnie nie!!! Mówia jednym głosem, że idą w dobra strone.......więc ja pozostaje cierpliwy :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 6, 2011 Kurcze - ja pomimo nie najlepszego obecnego obrotu spraw przed każdym wyścigiem mimo wszystko jestem cały czas pełen optymizmu. Jestem przekonany, że będzie lepiej i tak jak wspominał Darek dajmy Ducati, Rossiemu i sobie trochę czasu. Ostatnie GP - widać było pewną stabilizację, co w obecnej sytuacji już jest dla mnie pozytywnym sygnałem - Rossi jechał równo, co ważne stabilnie przed, w i przy wychodzeniu z zakrętów; sukcesywnie i skutecznie wyprzedzał. Na moją amatorską ocenę jest to powód do zadowolenia a to, że nie była to jeszcze walka o podium to tylko kwestia właśnie słowa "jeszcze". Sporo pracy przed zespołem fabrycznym i Rossim ale wszystko, może małymi, ale zawsze do przodu kroczkami zmierza w dobrym kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Lipiec 6, 2011 Dzisiaj czytałem wypowiedzi i Vale i Nicka. I jak wszyscy upadaja na duchu, oni własnie nie!!! Mówia jednym głosem, że idą w dobra strone.......więc ja pozostaje cierpliwy :idea: Ida, ida ale na przyszły sezon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach