Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Franz

Mugello

Polecane posty

Vale szaleje bez skutku, a Nicky po cichu robi swoje.

Ale spokojnie może jeszcze coś z tego będzie.

A Sic znów pierwszy hehe :) Dukaty w tym sezonie to lipa niestety 69 równy poziom ale miejsca 5-8 A Doctor no cóż jak na niego to nie za dobrze.

Rossi miał w FP1 problemy z elektroniką. Raz przepalił się kabel, a drugim razem poszedł procesor podobno po raz pierwszy.

Jeszcze raz powtarzam - Yamahę Mr46 wyprowadzał z ciemnej doopy przez cały sezon. Dajmy człowiekowi pracować a nie - od razu ma być złoto i wizyty w zakładach pracy.

Przecież go nie wyrzucamy :) niech popracuje. Tym bardziej że jak widac mocno pracuja nad moto na 2012

Jeszcze raz powtarzam - Yamahę Mr46 wyprowadzał z ciemnej doopy przez cały sezon. Dajmy człowiekowi pracować a nie - od razu ma być złoto i wizyty w zakładach pracy.

popieram i podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynami ;P

Myślałem ,że w kwalifikacjach będzie lepiej,ale jest tragicznie :? Nawet Pedrosa po operacji lepiej

No było jak było... 6 miejsce. Ale z przed ostatniego na 6

to też chyba nieźle.

nie wiem czy źle to nie za małe słowo - powinno być ŹLE - to duże słowo. ale będzie lepiej. trzymam kciuki

Rossi przez zmiany rozplombował już 4 silniki, jak tak dalej pójdzie to będzie startował z boksów.

A tu się nie zgodzę - wygrał pierwszy wyścig sezonu 2004 (pierwszy jego sezon dla Yamahy) oraz następujące wyścigi w tymże roku

2004

123. SA - Welkom - Valentino Rossi (ITA)

124. ITA - Mugello - Valentino Rossi (ITA)

125. CAT - Catalunya - Valentino Rossi (ITA)

126. NED - Assen - Valentino Rossi (ITA)

127. GB - Donington - Valentino Rossi (ITA)

128. POR - Estoril - Valentino Rossi (ITA)

129. MAL - Sepang - Valentino Rossi (ITA)

130. AUS - Philip Island - Valentino Rossi (ITA)

131. SPA - Valencia - Valentino Rossi (ITA)

zdobywając mistrzostwo świata oraz zapewniając marce drugie miejsce w klasyfikacji konstruktorów.

Ducati poszło jakąś dziwną drogą od czasu 8-setek, bo tak naprawdę tylko Stoner potrafił jeździć szybko i równo tym motocyklem.

Ten sezon to słabo widzę, może na 2012 Rossi zbuduje sprzęt pod swoje wymagania.

Dzisiaj czytałem wypowiedzi i Vale i Nicka. I jak wszyscy upadaja na duchu, oni własnie nie!!! Mówia jednym głosem, że idą w dobra strone.......więc ja pozostaje cierpliwy :idea:

Kurcze - ja pomimo nie najlepszego obecnego obrotu spraw przed każdym wyścigiem mimo wszystko jestem cały czas pełen optymizmu.

Jestem przekonany, że będzie lepiej i tak jak wspominał Darek dajmy Ducati, Rossiemu i sobie trochę czasu.

Ostatnie GP - widać było pewną stabilizację, co w obecnej sytuacji już jest dla mnie pozytywnym sygnałem - Rossi jechał równo, co ważne stabilnie przed, w i przy wychodzeniu z zakrętów; sukcesywnie i skutecznie wyprzedzał. Na moją amatorską ocenę jest to powód do zadowolenia a to, że nie była to jeszcze walka o podium to tylko kwestia właśnie słowa "jeszcze".

Sporo pracy przed zespołem fabrycznym i Rossim ale wszystko, może małymi, ale zawsze do przodu kroczkami zmierza w dobrym kierunku

Dzisiaj czytałem wypowiedzi i Vale i Nicka. I jak wszyscy upadaja na duchu, oni własnie nie!!! Mówia jednym głosem, że idą w dobra strone.......więc ja pozostaje cierpliwy :idea:

Ida, ida ale na przyszły sezon

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.