Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
RAFILublin

Ducati 1098 1098 S PRAWDZIWA OKAZJA!!!!!!! - ktos zna???

Polecane posty

okazje to są w bramie....

stał chyba w ub roku na otomoto miał cenę redukowaną i nic....

Jaka to S'ka jak ma lagi showa z naklejką Ohlins :-) tylny amor też nie Ohlins i brak naklejki :lol: a do tego przepięknie polerowany wahacz.

Czekamy na idiotę, który to kupi.

Będzie 1098 od Royall'a, pewnie ma też coś Rysiek w Motostodole na bank będą to lepsze sztuki niż to coś.

Rysiek, jeszcze ma, a i Franz ciekawe czy nie będzie sprzedawał 1198 S, już po liftingu, aby zanabyć drogą kupna 1199 hahahahahahahah

Pozdr. J-999

Jaka to S'ka jak ma lagi showa z naklejką Ohlins :-) tylny amor też nie Ohlins i brak naklejki :lol: a do tego przepięknie polerowany wahacz.

Czekamy na idiotę, który to kupi.

Będzie 1098 od Royall'a, pewnie ma też coś Rysiek w Motostodole na bank będą to lepsze sztuki niż to coś.

No S-ka to sie tak domyślałem że to nie jest.

I właśnie o co chodzi z tym wahaczem- były takie wersje

Ten od Royall'a - czyli pewnie tak sę ktoś nazywa na forum?

Motostodoła w Jedwabne?

Po za tym jeszcze zwykły amortyzator skrętu, ściema jak nic.

Może się okazać że ma Chińskie owiewki :lol: A tablica na 100% nie Francuska, tak więc może to być jeszcze gorzej ... chociaż naciągacze rzadko kiedy podają numer telefonu - przeważnie maila.

77Royal

Tak.

Rysiek, jeszcze ma, a i Franz ciekawe czy nie będzie sprzedawał 1198 S, już po liftingu, aby zanabyć drogą kupna 1199 hahahahahahahah

Pozdr. J-999

Hm, nie wiem.

1. To juz będzie całkiem inne Ducati, nie gorsze nie lepsze inne.

2. Moja Czarna bedzie nowa na dotarciu z gwaranją więc chyba byłoby bardzo nie rozsądnie bo kupujący tego niedocenie, tak to juz jest.

3. Czerna wyzwala we mnie skrajne emocje, na granicy obłedu, gdzie ja takie przeżycia kupie.

4. Włozyłem w nią wiele niechaj służy ups współpracuje bo sie ścierwo pogniewa :twisted: :twisted: :twisted:

szkoda, że nie ma obowiązku podawania nr ramy na aukcjach. wtedy sprzedający nie mają juz takiego pola manewru do ściemy, a kupujący może zaczerpnąć trochę informacji odnośnie konkretnego egzemplarza...

2. Moja Czarna bedzie nowa na dotarciu z gwaranją więc chyba byłoby bardzo nie rozsądnie bo kupujący tego niedocenie, tak to juz jest.

Ja docenię Franz, ja docenię! Bardzo docenię!

jakaś pdpucha czuje nie ma okazji tylko sa zawsze gorzej złożone z kilku moto

W niedzielę zapowiadała się ładna pogoda, więc postanowiliśmy w sobotę wieczorem, że od rana podniesiemy tyłki i zrobimy małą trasę. Zaintrygowało mnie to ducati, potraktowalismy więc trasę na Bydgoszcz rekreacyjnie i w planach mieliśmy zobaczyc tę okazję. Zadzwoniliśmy do kolesia, umowiliśmy się na ok 11. i na telefon 50km przed Bydgoszczą. Zatrzymaliśmy się jednak nieco blizej punktu docelowego. Dzwonimy do gościa a on zdziwiony, próbuje się wykpić, że on nie pamięta, żeby się z nami umawiał, że on jedzie w całkiem przeciwnym kierunku już (choć wiedział, że jedziemy od strony Gniezna). Na końcu powiedział, że zaraz oddzwoni. Po chwili oglądamy się za siebie na drogę a nas mija kombi z przyczepką a na niej co? Ducati 1098s ;) Dzwonimy ponownie do handlarza, mówimy, że właśnie nas minął i że ma zatrzymać się na najbliższej zatoce. Wsiadamy na sprzęty i gonimy ściemniacza. Zajeżdżamy na parking, z kombicy wysiada dwóch nażelowanych panów, różowe koszule, okulary pilotki, japonki i komórki w rękach. Słyszymy jak jeden mówi: Panie, ten passat juz sprzedany; wiemy już z kim mamy do czynienia. Ja koncentruję się na zawieszeniach, amortyzatorze skrętu - słowem na tych rzeczach, o których pisaliście. Fakt - showa z naklejkami ohlinsa. Pytam dlaczego napisane jest że to S skoro to nie jest wersja S. Koleś mówi, że to s przy 1098 na owiewce jest przyklejone jak i naklejki. Mówią, że jadą do jakiegoś gościa z krotoszyna, bo im za paliwo zapłacił i jadą mu go pokazać. Chłopaki odjeżdżają, a my pozostajemy na parkingu. Mało, że te naklejki nas rozpierniczyły, to chłopacy skupili się na oglądaniu owiewek - malowane i to jeszcze niechlujnie, same zacieki. Z daleka sprzęt wygląda świetnie, z bliska widać jaki tatar musiał to być. Handlarzyki obiecali, że jak tylko się nie sprzeda to nam zadzwonią hihihi, a że się nie odezwali to mniemamy, że pewnie jakiś "szczęśliwiec" zakupił to piękne, oryginalne 1098s i rozbija się nim teraz w krotoszynie w przeświadczeniu, że za pół ceny wyrwał super eskę ;) hahaha! Wsiedliśmy więc na sprzęty i pojechaliśmy w stronę wągrowca, pogoda była tak piękna, że żal było wracać najkrótszą drogą do domu. Przy okazji miałam szansę przejechać się buellem xb12s...;)

fakt widziałem tych "panów" jak stali w niedziele w Jarocinie pod Lidlem..."różowe koszule" barszo ładnie błyszczały w słońcu :)

fakt widziałem tych "panów" jak stali w niedziele w Jarocinie pod Lidlem..."różowe koszule" barszo ładnie błyszczały w słońcu :)

Billy mogłeś jedną zdjąc Lena lubi różowy :!:

Pewnie zrobili sobie przerwę, bo się chłopaki najechali ;) jak zapytałam jednego czy jeździ moto to jakoś tak się zamyślił i mówi - taaaakkkkk, 15 lat już. A potem jak już pojechali to sobie dodałam: Może i 15 lat to on jeździ, ale na giełdę lawetą ;)

Witam jęsli chce kolega kupić w dobrym stanie sprawdzoną dziesiątkę,hm może ja będe sprzedawał swoją stan bardzo dobry,może sie na jej temat wypowiedziec theo bo znim kupowałem,jeszcze pomyśle. Na niektórych częściach jest nawet folia na czachy na baku ,pługach itp.Nówki opony michelin pilot power 2CT,amor skretu hyper pro i kominy przeloty.Cena 40000

Na początek można poprosić o zdjęcia tego motocykla.....

A ja prosiłem w poniedziałek i cisza. Facet sprawiał wrażenie zdziwionego, że chce foty konkretnej sztuki wystawionej na sprzedaż a nie wystarczy mi "przykładowa".

hehe... to chyba jakaś straszna lipa... niemożliwe żeby nie było chętnych na dychę w "tak dobrym stanie i za takie pieniądze" :mrgreen:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.