Fifi 0 Napisano Lipiec 6, 2011 Z faktu że robię pełny serwis mojej Wioletty mam pewien zgryz. Muszę wymienić napęd na nowy i tutaj powstaje moje pytanie DID520 VX2 DID520 ZVMX zaproponowano mi te dwa modele łańcuchów. czym one sie różnią? I jaka jest żywotność? Pierwszy kosztuje w granicach 290 zl a drugi już 450. Był bym wdzięczny za szybką i rzeczową odpowiedź!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 6, 2011 http://www.didchain.pl/chain.php?il=520 DID o-ringowce oznacza jako V, natomiast x-ringi w zależności czy jest to X wzmocniony czy X hiper-wzmocniony (2 rodzaje "wytrzymałości" X-ów) - odpowiednio VM (Premium) lub ZVM2 (Super-Street). W handlu przyjęte są różne nazwy - pomijam oznaczenia G&B oznaczające łańcuch koloru "zlotego". Moim zdaniem do Twojej fury ten pierwszy wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yang 0 Napisano Lipiec 6, 2011 Sam nie dawno zmianiałem napęd, więc podpowiem, iż zgodnie z informacją od importera VX2 zastępił łańcuchy oznaczane poprzednio jako VM. ZVM2 na pewno do 620 nie jest potrzebny - jest adresowany do motocykli z większymi pojemnościami. Reasumując, ja zdecydowałem, że nie ma co przepłacać i wybrałem dedykowany VX2. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Lipiec 6, 2011 Ok dziękuje bardzo;)! Pierwszy model zamówiony ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach