Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość uniqenigga

Supersport bez owiewek ?!

Polecane posty

Gość   
Gość

Przy okazji powitania Bernatowitz napisał mi coś takiego:

"zamiast zdobywać doświadczenie lepiej zacznij od tuningu heh zdejmij mu plastiki będzie surowszy ..."

Nie wyobrażałem sobie SS bez owiewek :? poza tym wersja z półowiewką mi się nie podoba...

ale dziś szukając więcej info o moim Sporcie [czyli właściwie muszę szukać o SS] natknąłem się na coś takiego...

http://polskajazda.pl/Motocykle/Ducati/ ... 692,510844

No i może kształt lampy jakoś mnie nie powala ale ogólnie ciekawie, intrygująco i nietypowo...

Czy ktoś się orientuje ile $ może taka modyfikacja kosztować?

raczej nie chodzi tu o zdjęcie owiewek i voila :P ..

Ale kaszana, wygląda paskudnie, a nie intrugująco...

SS- jest ładniutki , po zostawieniu tylko czaszy, przeniesieniu kierunków, zdemontowaniu stelażyków pod kierunki i ukrycie części okablowania, silniki powietrzne w Ducati wizualnie są dla mnie jednym z arcydzieł sztuki , po kiego go ukrywać...nie to co chłodzone cieczą brzydale :mrgreen:

Ale każden ma swój gust...

J-999

Oczywiście każdy ma swój gust...

Na mój gust wtryskowy SS wygląda lepiej z półowiewką niż z pełną. Gaźnikowy w sumie też, choć Carenata kojarzy mi się z 888 ... i dlatego cały czas mam jaszcze pełne owiewki. :)

Poza tym ten czarny SS z linka co podrzuciłeś jest zrobiony "po taniości" i bez gustu. :? ... baaaardzo słabo :?

To jest ładnie zrobiony SS bez owiewek! ... no prawie bez owiewek :D ... ale wszyscy już pewnie go znają (mam na myśli tego białasa)

Aha, i jeszcze jedno. Powietrzna silniki to ARCYDZIEŁO!!! 8-)

... ale oczywiście - każdy ma swój gust i o nim się nie dyskutuje! ;)

pzdr

ducati05.jpg

415039798_51e959a866_o.jpg

415039636_f6d9d04805_o.jpg

Gość   
Gość

:lol: mnie ten SS bez owiewek zaciekawił ... aczkolwiek całość psuje ta mini owiewka i lampa bo są 'kwadratowe' a całość jest obła owalna...

Anyway raczej nie będę kombinował... no chyba, że się gdzieś roz#$%& a z tego co słyszałem [nie potwierdzone] naprawa owiewek do SS to znaczny koszt.. :roll: wówczas może powstanie wersja okrojona :P

Gość   
Gość

...troszkę off topic ale chyba powiązane...

patrząc na różne zdjęcia widzę różne naklejki... u mnie brak z jednej strony i teraz pytanie...

wystarczy przykleić ? czy trzeba też jakoś zabezpieczyć, polakierować ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.