Gorzko 10 Napisano Lipiec 13, 2011 Mam na sprzedaż kask AGV K2 malowanie słoneczko Valentiono Rossi, kask stan idealny, szybka iridium (przyciemnia się). Kask kupił sobie mój kumpel ale wreszcie dostał inny pod kolor motocykla wiec ten mu nie potrzebny. Cena: 600zł (wysyłka gratis) lub odbiór osobisty Zachęcam do zakupu, bardzo fajny garnek, rozmiar miedzy XL a XXL. Kontak: [email protected], priv lub 501 368 841 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Nowy czy używany ? Cena trochę z kosmosu, nowy kosztował 450PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 14, 2011 Nowy czy używany ?Cena trochę z kosmosu, nowy kosztował 450PLN. Nowy kask, a to nie wiedziałem że tyle kosztuje nowy w tym malowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Stara seria w 2010 skończyli sprzedawać w Inter-Motors, i z tego co pamiętam to malowanie tyle właśnie kosztowało. Po GP1 był to podstawowy model kasku AGV. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 28, 2011 Nieaktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach