Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
chris

monster 696+-electronic code

Polecane posty

Witam . Na wstepie chcialbym sie serdecznie przywitac. Mam nadzieje ze juz wkrotce stane sie posiadaczem monsterka 696+ i dolacze do waszej braci. Zamin to jednak nastapi to mam pytanie odnosnie mojego "przyszlego " moto. Poniewaz moto jest z Angli to ostatnio probowalem przestawic w nim licznik z mil na km i w sumie mi sie udalo. Niestety przestawiajac to nagrzebalem w innym miejscu. Otoz zmieniajac ustwieenia zegarow wpisalem electronic code bo myslalem ze bez tego ustawienia zegarow nie zmienie. I teraz problem polega na tym ze za kazdym razem jak wlacze zaplon to musze wpisywac electronic code bo inaczej rozrusznik nie kreci i wyskakuje komunikat "immo error".Czy ktos moze mi pomoc przywrocic to wszystko do stanu poczatkowego bo troche upierdliwe jest wpisywanie 5-cyfrowego kodu po kazdym wlaczeniu zaplonu:(

Z gory dziekuje za pomoc

Witam . Na wstepie chcialbym sie serdecznie przywitac. Mam nadzieje ze juz wkrotce stane sie posiadaczem monsterka 696+ i dolacze do waszej braci.

Takie rzeczy tylko w e... ... - nie !! - w TYM miejscu ;)

BTW - witaj w rodzinie "zdrowych inaczej".

Miło, że Poznań w siłę rośnie ;) :lol:

Czy ktos moze mi pomoc przywrocic to wszystko do stanu poczatkowego

Zadzwoń i zapytaj:

HRG

Jedno jest pewne - nie gryzą :lol:

co do powitania to juz sie poprawilem w odpowiednim dziale:)

a co do problemow z monsterkiem to moze faktycznie zadzwonie albo podjade osobiscie i powiedza co pogrzebac zebym bylo dobrze

Hmm... nie wiem czy jeszcze aktualne, ale wygląda to jak byś miał zacięty "suwak" funkcji zegarów, gdzie jeśli przesuniesz go do góry i włączysz stacyjkę to właśnie wyskakuje komenda "CODE" w celu pominięcia immo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.