Pablo 0 Napisano Lipiec 14, 2011 przedstawiam Wam mojego nowego przyjaciela - MS4RS, rok prod. 2008, salon Polska, przebieg 850 km :) Wracałem nim dzisiaj z Lublina, banana na twarzy mam do tej pory, aż ludzie na ulicy dziwnie na mnie patrzą... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Noooo Pablo gratulacje ;) piekna maszynka rispekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Oj piękna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Gratki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Lipiec 14, 2011 super, a co sie stało z poprzednia s4 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Lipiec 14, 2011 te same lusterka mam :D ale i tak są średnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Lipiec 14, 2011 zajebisty wydech. drze ryja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yang 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Rewelacyjny!! Gratuluję nowego nabytku :) Wykorzystam tu pracę twórczą kolegi 748Duc i zamieszczę jego autorstwa fotkę, obrazującą, że w Rzeszowie desmo się szerzy, z nadzieję, iż szybko uda się podobną zrobić ale ozdobioną jeszcze co najmniej Twoim Potworem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Lipiec 14, 2011 No maszyna przepiękna!!! Aż strach pomyśleć ile kosztował w takim stanie :shock: Jeszcze gdyby się tak dało ten "żołądek" przed wydechem zastąpić prostym kolektorem to już w ogóle miażdżyłby wszystko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Lipiec 14, 2011 przedstawiam Wam mojego nowego przyjaciela - MS4RS, rok prod. 2008, salon Polska, przebieg 850 km :)Wracałem nim dzisiaj z Lublina, banana na twarzy mam do tej pory, aż ludzie na ulicy dziwnie na mnie patrzą... ;) stara miłosc nie rdzewieje , jednak monster wjechał :) , skąd Ty taką igłę wykopałeś ?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Lipiec 14, 2011 gratuluje przyjaciela :D niech gasi twoje smutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 14, 2011 przedstawiam Wam mojego nowego przyjaciela - MS4RS, rok prod. 2008, salon Polska, przebieg 850 km :)Wracałem nim dzisiaj z Lublina, banana na twarzy mam do tej pory, aż ludzie na ulicy dziwnie na mnie patrzą... ;) stara miłosc nie rdzewieje , jednak monster wjechał :) , skąd Ty taką igłę wykopałeś ?? :) Mój przyjaciel z Lublina kupił go w salonie, dołożył trochę biżuterii, alarm, itd. Od 2008 r. przejechał na nim 840 km, żal mi się go zrobiło, że stoi samotny w garażu i popiskuje z tęsknoty za śmiganiem po winkielkach. Po prostu byliśmy sobie potrzebni... ;) Co do wydechu, to chyba sprzedam Termignoni i zamontuję swoje ZARD-y z kolektorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 14, 2011 super, a co sie stało z poprzednia s4 ? Poprzedni (czarny) MS4R znalazł nowego wlaściciela jeszcze w ubiegłym roku, miło go wspominam, to było moje pierwsze DUCATI, od tego momentu mam desmo w serduchu... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 14, 2011 te same lusterka mam :D ale i tak są średnie ;) mi się bardzo podobają i dobrze w nich widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Rewelacyjny!! Gratuluję nowego nabytku :) Wykorzystam tu pracę twórczą kolegi 748Duc i zamieszczę jego autorstwa fotkę, obrazującą, że w Rzeszowie desmo się szerzy, z nadzieję, iż szybko uda się podobną zrobić ale ozdobioną jeszcze co najmniej Twoim Potworem. w tej sytuacji organizujemy Resovia Desmo Meeting i fotografujemy do woli, a może przy okazji zaliczymy Bieszczady ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Lipiec 14, 2011 traski macie zacne!! w ub roku byłem moto 3 razy w okolicach motong super elegancja! chociaż....to jednak nie Parówka:) a na fotce i tak Parówka na musztardzie króluje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Piękny!!! nie dziwota, że był banan na twarzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 14, 2011 traski macie zacne!! w ub roku byłem moto 3 razy w okolicachmotong super elegancja! chociaż....to jednak nie Parówka:) a na fotce i tak Parówka na musztardzie króluje:) Archie, jesli bedziesz w okolicach, to dawaj wcześniej znać, zorganizujemy się i polatamy troszeczkę. Do przyjazdu w Bieszczady zachęcam wszystkich, są piękne, a traski jeszcze lepsze ;) Parówkę jeszcze kiedyś kupię jako drugi, nie chcąc tracić kolejnych miesiecy bez jazdy, chciałem szybko kupić motocykl w idealnym stanie i w miare dobrze doposażony, Sporta 1000 w takim stanie nie znalazłem, a MS4RS był pod ręką, do tego ta biała perła, mmm... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 15, 2011 Pablo zacna maszyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Pablo gratulacje! Czyli nie Sportclassic - ale jest jeszcze czas. To szykujesz się na Slovakiaring? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Gratulacje. S4rs, który mi się najbardziej podoba i na , którego również dybie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Lipiec 15, 2011 PS jechał w ub roku taki na Trasie Katowickiej ja wracałem parówką z plecakiem z Wisły ...lał deszcz.....ja wziuuuut za tą moją bańką a on....nie.... ale łądny pojazd, serio wśród dukatów jak dla mnie SportC i ten! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Pablo gratulacje!Czyli nie Sportclassic - ale jest jeszcze czas. To szykujesz się na Slovakiaring? Desmo77, mam taki plan, ale ostateczną decyzję będę miał w niedzielę, wszystko jest uzależnione od terminu wyjazdu na urlopik mojej żony ( wtedy mam na głowie dzieciaki ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Piękny, gratuluję wyrwania takiego okazu :shock: "Termosik" jest spoko, ale mając w garażu pełnego Zarda nawet bym się chwili nie zastanawiał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Pablo gratulacje!Czyli nie Sportclassic - ale jest jeszcze czas. To szykujesz się na Slovakiaring? Desmo77, mam taki plan, ale ostateczną decyzję będę miał w niedzielę, wszystko jest uzależnione od terminu wyjazdu na urlopik mojej żony ( wtedy mam na głowie dzieciaki ). To w takim razie liczymy, że się wszystko ułoży i ruszysz z nami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach