Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Pablo

Mój nowy przyjaciel :)

Polecane posty

przedstawiam Wam mojego nowego przyjaciela - MS4RS, rok prod. 2008, salon Polska, przebieg 850 km :)

Wracałem nim dzisiaj z Lublina, banana na twarzy mam do tej pory, aż ludzie na ulicy dziwnie na mnie patrzą... ;)

20110714151.jpg

20110714152.jpg

20110714153.jpg

20110714156.jpg

20110714155.jpg

20110714154.jpg

Rewelacyjny!! Gratuluję nowego nabytku :)

Wykorzystam tu pracę twórczą kolegi 748Duc i zamieszczę jego autorstwa fotkę, obrazującą, że w Rzeszowie desmo się szerzy, z nadzieję, iż szybko uda się podobną zrobić ale ozdobioną jeszcze co najmniej Twoim Potworem.

minispot.jpg

No maszyna przepiękna!!!

Aż strach pomyśleć ile kosztował w takim stanie :shock:

Jeszcze gdyby się tak dało ten "żołądek" przed wydechem zastąpić prostym kolektorem to już w ogóle miażdżyłby wszystko ;)

przedstawiam Wam mojego nowego przyjaciela - MS4RS, rok prod. 2008, salon Polska, przebieg 850 km :)

Wracałem nim dzisiaj z Lublina, banana na twarzy mam do tej pory, aż ludzie na ulicy dziwnie na mnie patrzą... ;)

stara miłosc nie rdzewieje , jednak monster wjechał :) , skąd Ty taką igłę wykopałeś ?? :)

stara miłosc nie rdzewieje , jednak monster wjechał :) , skąd Ty taką igłę wykopałeś ?? :)

Mój przyjaciel z Lublina kupił go w salonie, dołożył trochę biżuterii, alarm, itd.

Od 2008 r. przejechał na nim 840 km, żal mi się go zrobiło, że stoi samotny w garażu i popiskuje z tęsknoty za śmiganiem po winkielkach. Po prostu byliśmy sobie potrzebni... ;)

Co do wydechu, to chyba sprzedam Termignoni i zamontuję swoje ZARD-y z kolektorem.

super, a co sie stało z poprzednia s4 ?

Poprzedni (czarny) MS4R znalazł nowego wlaściciela jeszcze w ubiegłym roku, miło go wspominam, to było moje pierwsze DUCATI, od tego momentu mam desmo w serduchu... ;)

te same lusterka mam :D ale i tak są średnie ;)

mi się bardzo podobają i dobrze w nich widać

Rewelacyjny!! Gratuluję nowego nabytku :)

Wykorzystam tu pracę twórczą kolegi 748Duc i zamieszczę jego autorstwa fotkę, obrazującą, że w Rzeszowie desmo się szerzy, z nadzieję, iż szybko uda się podobną zrobić ale ozdobioną jeszcze co najmniej Twoim Potworem.

w tej sytuacji organizujemy Resovia Desmo Meeting i fotografujemy do woli, a może przy okazji zaliczymy Bieszczady ? ;)

traski macie zacne!! w ub roku byłem moto 3 razy w okolicach

motong super elegancja!

chociaż....to jednak nie Parówka:)

a na fotce i tak Parówka na musztardzie króluje:)

traski macie zacne!! w ub roku byłem moto 3 razy w okolicach

motong super elegancja!

chociaż....to jednak nie Parówka:)

a na fotce i tak Parówka na musztardzie króluje:)

Archie, jesli bedziesz w okolicach, to dawaj wcześniej znać, zorganizujemy się i polatamy troszeczkę. Do przyjazdu w Bieszczady zachęcam wszystkich, są piękne, a traski jeszcze lepsze ;)

Parówkę jeszcze kiedyś kupię jako drugi, nie chcąc tracić kolejnych miesiecy bez jazdy, chciałem szybko kupić motocykl w idealnym stanie i w miare dobrze doposażony, Sporta 1000 w takim stanie nie znalazłem, a MS4RS był pod ręką, do tego ta biała perła, mmm... :)

Pablo gratulacje!

Czyli nie Sportclassic - ale jest jeszcze czas.

To szykujesz się na Slovakiaring?

PS jechał w ub roku taki na Trasie Katowickiej ja wracałem parówką z plecakiem z Wisły ...lał deszcz.....ja wziuuuut za tą moją bańką a on....nie....

ale łądny pojazd, serio wśród dukatów jak dla mnie SportC i ten!

Pablo gratulacje!

Desmo77, mam taki plan, ale ostateczną decyzję będę miał w niedzielę, wszystko jest uzależnione od terminu wyjazdu na urlopik mojej żony ( wtedy mam na głowie dzieciaki ).

Piękny, gratuluję wyrwania takiego okazu :shock: "Termosik" jest spoko, ale mając w garażu pełnego Zarda nawet bym się chwili nie zastanawiał :)

Pablo gratulacje!

Desmo77, mam taki plan, ale ostateczną decyzję będę miał w niedzielę, wszystko jest uzależnione od terminu wyjazdu na urlopik mojej żony ( wtedy mam na głowie dzieciaki ).

To w takim razie liczymy, że się wszystko ułoży i ruszysz z nami.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.