Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
fidu

Szukam HYPERMOTARD - a 1100

Polecane posty

Witam po dluższej nieobecności,jak w temacie -poszukuję Hypka w okolicach 25tys.

Mój kolega ma 1100 "s" do sprzedania, dopiero co kupiony i po "grubym" przeglądzie w HRG w Poznaniu. Chce sprzedać bo mu nie leży ten motor, całe życie na ścigach latał i do tego chce wrócić. Z tego co się orientowałem to chce z 27-28 tyś ale możesz z nim pogadać. Jak co to pisz priv i Ci numer podam.

Mój kolega ma 1100 "s" do sprzedania, dopiero co kupiony i po "grubym" przeglądzie w HRG w Poznaniu. Chce sprzedać bo mu nie leży ten motor, całe życie na ścigach latał i do tego chce wrócić. Z tego co się orientowałem to chce z 27-28 tyś ale możesz z nim pogadać. Jak co to pisz priv i Ci numer podam.

Wysłałem pw.

KGr    1
Tak troszke odgrzewam kotleta... :D ,ale nadal nie kupiłem i pokazało się coś takiego:

http://allegro.pl/ducati-hypermotard-11 ... 36699.html

Skoro kupiony w PL to może ktoś zna ,widział ?

Jak patrze na takie rzeczy to dochodze do wniosku ze i takiego hipopotama moglbym miec :) Ladniusi.

Ale ma 11600 przejechane :D Za 400 km wymiana paskow, dlatego i pewnie cena do negocjacji :)

Nie ma info o tym, że moto jest bezwypadkowe, nie widać lewej strony motocykla.

wiem tyle:

moto po jakiejś "parkingówce" (mam zdjęcia lewej strony) -lekko pęknięty przedni błotnik i zaprawka na lewym boczku, poza tym wygląda ok.

Tak troszke odgrzewam kotleta... :D ,ale nadal nie kupiłem i pokazało się coś takiego:

http://allegro.pl/ducati-hypermotard-11 ... 36699.html

Skoro kupiony w PL to może ktoś zna ,widział ?

Jak patrze na takie rzeczy to dochodze do wniosku ze i takiego hipopotama moglbym miec :) Ladniusi.

Ale ma 11600 przejechane :D Za 400 km wymiana paskow, dlatego i pewnie cena do negocjacji :)

Paski o ile pamiętam wymienia się po 24tys. ?

KGr    1

Paski o ile pamiętam wymienia się po 24tys. ?

Lub co 2 lata

Ja tu jakis mega obcykany w cyferkach nei jestem, ale czy to nie dopiero Testastretta 11 miala okresy miedzyduzoprzegladowe wydluzone do 24 tysi? Jak cos to prosze poprawcie mnie, w jakich silnikach paski co 12 a w jakich co 24 tysiace sa do wymiany? (wiem wiem, offtop)

Ja tu jakis mega obcykany w cyferkach nei jestem, ale czy to nie dopiero Testastretta 11 miala okresy miedzyduzoprzegladowe wydluzone do 24 tysi? Jak cos to prosze poprawcie mnie, w jakich silnikach paski co 12 a w jakich co 24 tysiace sa do wymiany? (wiem wiem, offtop)

paski co 12? raczej co 20 i 24 tak jak mówisz. luzy zaw. co 10

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.