bepe 0 Napisano Sierpień 3, 2011 z ciekawości pytam... ktoś z Was posiada może Owners manual do monstera 600 (1998), lub najbardziej pokrewną - ale w języku polskim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pikier 0 Napisano Sierpień 4, 2011 z tego co zauważyłem w sieci nie ma polskich wersji manuali do Monstera, rosyjskie, włoskie, niemieckie, angielskie - widziałem sam pisałbym się na M600 00r:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 4, 2011 Ja posiadam, ktoś kiedyś mi skserowal i podeslal poczta... Ale w tej chwili lezy chyba u Fali w garazu... Wiec w razie pytan o kserowke zwracajcie sie do niego ;) Napewno bedzie przeszczesliwy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bepe 0 Napisano Sierpień 4, 2011 Dzięki, na pewno się do niego zgłoszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pikier 0 Napisano Sierpień 5, 2011 Bepe, nie bd molestował Kolegi jeśli uda ci się zdobyć chętnie się podepnę pod kserówke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bepe 0 Napisano Sierpień 5, 2011 nie ma sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barney7 0 Napisano Lipiec 1, 2014 Gdyby ktos z Kolegom posiadal polski manual do Monstera rok 1995 ,jestem zainteresowany, wersja obojetna,oczywiscie pokrywam koszy ksero i wysylki.Pozdrawiam kontakt [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Lipiec 1, 2014 Gdyby ktos z Kolegom posiadal polski manual do Monstera rok 1995 , I może jeszcze frytki do tego :)? Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lechu 0 Napisano Lipiec 1, 2014 I może jeszcze frytki do tego :)? Sent from my Lumia 710 using Tapatalk @ blejz23 -każdy kiedys zaczynał ;) @ barney7 - wujek google sie przyda - jak nie znajdziesz linków na forum rosyjska strona http://blackbears.ru/index_en.php?get=manual tam masz po niemiecku do 600 wiec google translate i jedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barney7 0 Napisano Lipiec 1, 2014 Tak wiem,dziekuje,po niemiecku mam, ale troche to dla mnie jezyk obcy,a niestety nigdzie po polsku nie znalazlem, stad ta prosba . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Lipiec 1, 2014 Te frytki odnosiły się właśnie do tego ze chcesz manuala po polsku :) nie szukaj bo i tak nie znajdziesz ;) Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barney7 0 Napisano Lipiec 1, 2014 Ja tam widze ze TomTom ma, wiec wiec w przyrodzie wystepuje, napisalem do niego moze sie odezwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Lipiec 1, 2014 Ciekawe Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 2, 2014 Te frytki odnosiły się właśnie do tego ze chcesz manuala po polsku :) nie szukaj bo i tak nie znajdziesz ;) Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Nie ma to jak rzeczowa odpowiedź w temacie... Owners manuale, bo o takich w TYM temacie chodzi, występowały w języku polskim. Może do m600 będzie trudno, ale powinno coś być z tamtego okresu, co było drukowane przez polskiego importera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach