KAMYK 9 Napisano Sierpień 6, 2011 Jak w temacie szukam pług do 750 ss , za każde info będę wdzięczny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Grudzień 9, 2011 Ma ktoś jakieś wieści?? Od czego może pasować, jaki przerobić ewentualnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 10, 2011 od monstera pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Grudzień 11, 2011 Dzięki Theo..a czy od 600 620 czy tylko 750? ma ktos może do odsprzedania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 12, 2011 Pług to pług, mocowania sa w tych samych miejscach. Poza starymi silnikami (tymi z aluminiowymi pokrywami pasków) wszystkie bloki silników maja tak umieszczone sruby pokryw bocznych że pługi są uniwersalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Grudzień 20, 2011 Dzięki Theo, mam nadzieje ,że we środe Ci poleje.. bo sam nie wiem czy będą mógł na śledzika przybyć... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregski 0 Napisano Grudzień 21, 2011 ja mam tylko ze moj byl uzyty jako " kopyto" do zrobienia formy na karbonowy odlew nie ma zadnych otworow powierconych i troche czasu z papierem sciernym trzebaby poswiecic przed pomalowaniem tak wyglada tylko ze moj jest czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach