KrisB4 1 Napisano Sierpień 11, 2011 Szukam powyższej, bo przywieziony Monster jeszcze garażu nie opuścił a już ma pierwszy defekt :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 11, 2011 Jak wyczuwam - Bern już po nim płacze ;) witam "bliźniaka" w Wlkp. :thumbup: A coś Ty tam dłubał ? - w "fotach" jakieś "szkieletory" widać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Sierpień 11, 2011 Jaa? nic, tylko składam go do przysłowiowej kupy pod transporcie :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 11, 2011 Krzychu..? Co jest..? Nie no linka.. jakie foty kurde nie rób wstydu celowo nie wstawiałem fotek jak wywiozłeś Monstera hehe :crazy: :shh: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Sierpień 11, 2011 Luzik :lol: Monster jak i Gixxer ma u mnie dożywocie, przynajmniej póki mam na chleb na paliwo :lol: Grunt że wczoraj zagadał, tylko bez ssania, gorzej się rozgrzewa bo trzeba gazem żonglować. "Bukrów nie ma ale też jest zaj...iście" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach