agabe 0 Napisano Sierpień 21, 2011 No Ewa taka karma,będzie lepszy :D No dokładnie - karmy nie ojebiesz ;) jak mawiają wtajemniczeni :) Jak się okazuje, aż tak bardzo nie byłam do niego przywiązana - wciąż sypiam, a sceny mordów złodziei nie śnią mi się po no cach ;) karmy nie ojebiesz - leżę :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magenta 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Hej Ewo, wrzuciłam na forum desmobsession, nie wiem czy Ty albo ktos już to zrobił, popatrzyłam tak szybko i nie wychwiciłam, wrzuce też na forum Grupy Południe. Życzę Ci szczęścia w odnalezieniu lub pozyskaniu nowej maszyny i aby nigdy Cie już na przyszłość nic takiego nie spotkało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Hej Ewo, wrzuciłam na forum desmobsession, nie wiem czy Ty albo ktos już to zrobił, popatrzyłam tak szybko i nie wychwiciłam, wrzuce też na forum Grupy Południe. Życzę Ci szczęścia w odnalezieniu lub pozyskaniu nowej maszyny i aby nigdy Cie już na przyszłość nic takiego nie spotkało. Dzięki, Magenta, naprawdę to doceniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiz 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Przykra sprawa, wyrazy współczucia to ta jak by stracić kogoś bliskiego. Nieee no, nie przesadzajmy, to jednak TYLKO RZECZ . Świetna, dająca dużo frajdy i wolności, ale tylko rzecz. W dodatku ubezpieczona od kradzuezy. Kupię sobie nową. I tylko sezonu żal ... Sorki ale w takim razie po co ten caly cyrk? Jak masz siano, AC i wszystkie atrybuty czlowieka sukcesu po co zawracac ludziom glowe swoim problemem, ktory jak sie okazuje problemem nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Przykra sprawa, wyrazy współczucia to ta jak by stracić kogoś bliskiego. Nieee no, nie przesadzajmy, to jednak TYLKO RZECZ . Świetna, dająca dużo frajdy i wolności, ale tylko rzecz. W dodatku ubezpieczona od kradzuezy. Kupię sobie nową. I tylko sezonu żal ... Sorki ale w takim razie po co ten caly cyrk? Jak masz siano, AC i wszystkie atrybuty czlowieka sukcesu po co zawracac ludziom glowe swoim problemem, ktory jak sie okazuje problemem nie jest. Żeby znaleźć i pociągnąć do odpowiedzialności złodziei. Ukradli raz, mogą kolejny Nie jesteśmy sami na tym świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Przykra sprawa, wyrazy współczucia to ta jak by stracić kogoś bliskiego. Nieee no, nie przesadzajmy, to jednak TYLKO RZECZ . Świetna, dająca dużo frajdy i wolności, ale tylko rzecz. W dodatku ubezpieczona od kradzuezy. Kupię sobie nową. I tylko sezonu żal ... Sorki ale w takim razie po co ten caly cyrk? Jak masz siano, AC i wszystkie atrybuty czlowieka sukcesu po co zawracac ludziom glowe swoim problemem, ktory jak sie okazuje problemem nie jest. Dla frustratow to raczej inny dzial/forum. Zal Ci d. sciska ze Ewy ta strata nie zaboli na portfelu? Jaki cyrk? Jakby mi ktos w pracy podpieprzyl kanapke to tez bym sie wkurzyl, choc przez jej brak nie zbiednieje ani nie schudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Sorki ale w takim razie po co ten caly cyrk? Jak masz siano, AC i wszystkie atrybuty czlowieka sukcesu po co zawracac ludziom glowe swoim problemem, ktory jak sie okazuje problemem nie jest. :shock: :shock: :shock: no comment, nicht kommentlich, none comentatore- w trzech językach, żeby dotarło :idea: P.S. Moge se tu :shock: :o :shock: na matolskie posty, ale i tak "karmy nie ojebie" :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach