nerlst 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Witam Kupię Ducati Monster 900 do 1999R. Najlepiej z mazowieckiego, ale po dobry egzemplarz chętnie pojadę dalej. Musi być sprawny, nie szukam egzemplarza kolekcjonerskiego, na drobne usterki mogę przymknąć oko jeśli cena będzie odpowiednio niższa. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biker 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Widzę jednak sie skusileś na zarejestrowanie i prawidłowo. Napisz do Musieliego on czesto cos sciaga z włoch a do wrszawy nie masz daleko. Zreszta jakby co moge do niego podskoczyć bo mam jedna sprawe do załatwienia. A teraz jesli jeszce tego nie zrobiłeś proponuje sie przywtitać z każdym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerlst 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Dzięki, zaraz coś skrobnę do niego :) Czy ktoś może oglądał tego Monstera? http://allegro.pl/ducati-monster-900cm- ... 90358.html Na pierwszy rzut oka nie wygląda tak źle, chociaż widać parę niedociągnięć, chciałem się umówić z człowiekiem na oględziny pojazdu, ale nie można się do niego dodzwonić. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Moje podejrzenia wzbudzają te wskaźniki. Raczej wątpię, aby ktokolwiek z własnej woli wstawił takiego brzydala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerlst 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Kwestia gustu... jutro jadę obejrzę tego Monstera, może coś z tego będzie ;) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerlst 0 Napisano Sierpień 18, 2011 Temat nieaktualny, w garażu już stoi czerwony Monster 900 :D Do zobaczenia na trasie!! pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 18, 2011 No to gratulejszyn! I szerkości! Przygarnąłeś tego z Sochaczewa? Wrzuć foty do działu monstra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 18, 2011 Szybkie działanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerlst 0 Napisano Sierpień 18, 2011 Tak, z Sochaczewa. Do rejestracji, sprowadzony z Włoch, muszę jeszcze zrobić tłumaczenia, przegląd itp, ale cena była w miarę niska. Jest parę rzeczy do zrobienia, oczywiście na sam początek duży przegląd czyli paski, zawory, gaźniki, filtry, olej itd. będę musiał się na forum rozczytać co i gdzie kupować, mam spore zniżki w IC, ale tam jeszcze mają ubogi katalog jeśli chodzi o Ducati. Zdjęcia zaraz wrzucę. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biker 0 Napisano Sierpień 18, 2011 musze go obejrzeć w sobote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bepe 0 Napisano Sierpień 19, 2011 ja mam pytanko z innej bajki.... ile Wam spala M900? zastanawiam się nad zakupem i tak z ciekawości pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerlst 0 Napisano Sierpień 19, 2011 Biker jeszcze go nie zarejestrowałem, to są blachy "do testowania" ;) Na razie stoi sobie w garażu, jak zarejestruje, jakoś się zgadamy. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Sierpień 28, 2011 ja mam pytanko z innej bajki.... ile Wam spala M900? zastanawiam się nad zakupem i tak z ciekawości pytam. 900 gaźnikowa w trasie 2 osoby, sakwy, namiot pod lampą i torba na bak duża bez owiewki przy podróżnej prędkości 90-120 spalił niecałe 5,5l/100km. Autostrada 130-140 non toper spalił tyle samo. Na miejscu tego nie policzę, bo nie jestem w stanie jeździć bez zabawy przez 100km, ale pod 10l to lekko - bez oszczędzania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach