piotr15 0 Napisano Sierpień 16, 2011 dziwna sytuacja odkleiło mi się szkło z ramką z obrotomierza i gdzieś po drodze zgubiłem. Czy może mi ktos pomóc?? gdzie mogę zdobyć tą część. Chyba nie muszę kupować całej obudowy liczników :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagiel 0 Napisano Październik 3, 2016 mam dokladnie to samo pytanie czy nie mozna gdzies tego znalezc albo dorobic samemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagiel 0 Napisano Październik 11, 2016 U mnie tak to wyglada..Zwykly cienki plastik ktory popekal od wibracji.. kolega michumoto dorabial u szklarza a pierscienie dotaczane byly. Jakis patent jak to zrobic czy to jedyna metoda? Oryginalnie sa ze szkla? czy tez z plastiku, a pierscienie tez mam cale popekane i byly posklejane lokalnie ale jak widac tez puscilo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkrzysiekk 1 Napisano Październik 11, 2016 U mnie tak to wyglada..Zwykly cienki plastik ktory popekal od wibracji.. kolega michumoto dorabial u szklarza a pierscienie dotaczane byly. Jakis patent jak to zrobic czy to jedyna metoda? Oryginalnie sa ze szkla? czy tez z plastiku, a pierscienie tez mam cale popekane i byly posklejane lokalnie ale jak widac tez puscilo :) A może zakład zajmujący się pleksi? W każdym dużym mieście jest taki, internetowo też idzie załatwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Październik 11, 2016 mam dokladnie to samo pytanie czy nie mozna gdzies tego znalezc albo dorobic samemu? na allegro są całe zegary za ok 900 zł, a szklarz takie okrągłe szybki dotnie za 20-30 zł, tokarz weźmie za dwa pierścienie niewiele więcej + silikon , troszkę własnej inicjatywy i masz zegary jak nowe i 8 stów w kieszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FoX 0 Napisano Luty 2, 2018 Cześć, Mogę podpowiedzieć, że bardzo zbliżony wymiar ma szkło junaka M10. Mi udało się wymienić w moich zegarach, ale roboty trochę z tym jest. Koszt jakieś 22 zł z przesyłką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach