Krasnal 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Redu -wielki Uszan i gratulacje! Super się prezentowałeś podczas wyścigu W przyszłym roku trzeba wpaść na taka imprezę Ducatową ekipą na 2 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Wrzesień 24, 2011 No ja w drodze powrotnej miałem kontrolę, dziwiłem się że po tej Beherovce nic nie wyszło, ale panowie zauważyli moje roztargnienie :D Wyjazd na prawdę bardzo fajny, a drogi tam są przecudne i ta kultura jazdy :shock: Jest parę filmików do obrobienia i wrzucenia, także jak znajdzie się chwila to wrzucę, trzeba zarazić większą ilość kibiców :D Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomekMS2R 0 Napisano Styczeń 4, 2013 już kiedyś o tym wypominałem ale warto z wyprzedzeniem przypomnieć. jesienią ( szczególnie dla Polskich "południowców") fajny temat tuż z polską granicą w Czechach - wyścigi oldtimer'ów w miasteczku Branna. małe, ale głośne i super fajne. do tego piwko itp :) jeżdżę tam od 2009 i cały czas jestem pod wrażeniem, że tam można a u nas jakoś nie... ps. na zdjęciu co prawda nie Duka , ale takowe ( lata 70-te najczęściej ) jeżdżą. wątki połączone magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 4, 2013 słyszałem o tych wyścigach. Kiedy dokładnie sie odbywają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 4, 2013 http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=160&t=9623&hilit=branna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Styczeń 4, 2013 Właśnie wiedziałem że Redu pisał cośik w temacie kiedyś :) Ale skoro mamy bywalców to więcej info by się przydało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach