czerwiec 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Czerwiec, od zdjecia na allegro biore tantiemy :lol: to podrasuje Cię na nich:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 Więc ile za "golasa"? i czy w wersji golas oryginał plastiki zostawiasz? prosta matematyka :) cena motonga z dodatkami 42k wartosc dodatkow 20k cena motonga bez dodatkow 22k :) A cena bez motonga bez dodatków z motongiem i kluczykiem ale bez motonga ?? Poza tym wydechy mi się nie podobają więc nie kupię :lol: :lol: :thumbup: i tak tyle nie mam ale sprzęt wporzo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 mi się podoba :D wydechy zaje....cie brzmią, ale z wyglądu nie ma rewelacji :| ale polecam: nie katowany, nie glebowany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 mi się podoba :D wydechy zaje....cie brzmią, ale z wyglądu nie ma rewelacji :| ale polecam: nie katowany, nie glebowany :) a skąd wiesz, że nie katowana i nie glebowany? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Sierpień 20, 2012 Jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany zakupem mojej maszyny 1098 to polecam się. W chwili obecnej ubrałem ją w fabryczne ciuszki, pozostawiłem pokrywę sprzęgła, pompy sprzęgła oraz kolektora z karbonu. Zostawiłem jeszcze klamki sportowe LSL i jakieś tam drobne dodatki. W związku z tym cena jest dużo bardziej zjadliwa niż wcześniej. Ze względu na fakt, iż podjąłem radykalną decyzję rozstania się z tym motocyklem, to jestem w stanie zejść mocno z ceny poniżej 30tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Sierpień 20, 2012 DANE TECHNICZNEPojemność: 1099 ccm cena bardzo atrakcyjna jak za Panigale - zastanawiam się... :lol: a poważnie - fajny sprzęt - widziałem na żywo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 20, 2012 DANE TECHNICZNEPojemność: 1099 ccm cena bardzo atrakcyjna jak za Panigale - zastanawiam się... :lol: a poważnie - fajny sprzęt - widziałem na żywo :) PaniGałka to raczej 1199 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Sierpień 20, 2012 PaniGałka to raczej 1199 ;) shame :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarek 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 to ogloszenie jeszcze aktualne ?? Jesli tak to podaj rocznik ... no i jaka cene koncowa sugerujesz :) ... zeby nie zasmiecac forum to jak mozesz na priva przeslac info bede wdzieczny :) ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 10, 2012 A co to: http://allegro.pl/show_item.php?item=2622834347 ? Pan sprzedaje dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Cygany kupiły i bawią się w handel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach