lkrencik 0 Napisano Wrzesień 3, 2011 Tak sobie myślę, że w zimową porę nadejdzie czas na założenie radialnej pompy hamulcowej... Zastanawiam się od czego zastosować Narazie wykluczyłem opcje chinskich pomp bo się boję - kosztuje 100pln z tłoczkiem 16mm zastanawiam się nad pompą z GSXRa lub RSV bo za wielką wodą sąw miare tanie (okolo 250pln) lub od CBR1000rr - te kosztują około 300pln w Polsce Teraz pytanie do tych co się znają - jaką pompę wybrac? z jakim tłoczkiem itp. zaciski zostają oryginalne Brembo, tarcze będą made in china Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 3, 2011 rada: nie przekraczaj 18x18mm. a tak naprawdę przy oryignalnych zaciskach nie ma sensu stosować promieniowych pomp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 3, 2011 podobno (tak słyszałem) jest lepsze "czucie" hamulca na takiej pompie czy Ty u siebie nie mialeś właśnie radialnej pompy i zaciski brembo? a z jakiego powodu większe tłoczki są gorsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach