Fifi 0 Napisano Wrzesień 3, 2011 Jak w temacie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1803796765 W razie pytań proszę o kontakt ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 4, 2011 Fajny klasyczny look... Będzie zmiana na mocniejszy... ;) bdb, teraz kto inny będzie żył frajdą z 620... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Moto jak coś do zobaczenia w Warszawie od wtorku(13.09) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 odświeżam. Cena do negocjaji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Październik 3, 2011 Linki wygasły więc. Sprzedaje Ducati Monster 620 z 2002r. Motocykl był użytkowany na codzień głównie do jazdy po mieście, ale również zaliczyłem na nim kilka zlotów oraz dłuższe podróże. W lipcu został przeprowadzony duży serwis. Nowy napęd, czyszczenie wszystkich dolotów, paski rozrządu, podpięcie pod komputer. Motocykl również posiada customową kierownicę Renthal sprawiającą komfortowe korzystanie z motocykla, w szczególności w czasie jazdy po mieście, pełno przelotowe wydechy włoskiej firmy MIVV dzięki którym jego basowy dźwięk jest wyjątkowo dobrze rozpoznawalny w grupie innych motocykli. Motocykl utrzymany w stanie oryginalnym, co również może dać dobrą bazę do customowania. W samym motocyklu można znaleźć jeden mankament. Jest nim nie działający obrotomierz, który posiadałem w tej formie od początku kupna motocykla. Ja osobiście nie potrzebowałem go, i co z nim zostanie zrobione zależy jedynie od przyszłego właściciela. Do motocykla również dokładam alarm. Sam motocykl posiadam drugi sezon, zrobiłem na nim 12 tyś km. Posiadam 2 kluczyki (czarny i czerwony). Cena 11 000 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Listopad 10, 2011 To the top!;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach