musieli 30 Napisano Wrzesień 9, 2011 Jak w tytule, czarna matowa 749tka, import jak zwykle z Woch. Produkcja 2004, ale pierwsza rejestracja 2007 rok. 25000km przebiegu. Na kołach całkiem ładne Pirelli Diablo Supercorsa. Cena 17900zł w tym komplet dokumentów do pierwszej rejestracji w kraju oraz przegląd przedsprzedażowy (paski, luzy, płyny). Moto stoi u nas w Sękocinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Wrzuć fotosy. thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 9, 2011 No właśnie, jakieś problemy mam bo mnie na GSMowym internecie wylogowuje z forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Diablo rogato matowo wygląda:) Kozak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Fajny Dark, taki smutny trochę, ale za to można go fajnie przybrać kolorowymi dodatkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Teraz troszkę żałuję, że kupiłem Monsterka :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach