killroy 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 JSzukam do kompletu jak w temacie - chętnie lekko uszkodzoną :), gdyż mam przednią, a brak tyłu. jeśli coś takiego macie , wiecie kto ma, lub gdzieś wam się widziało że chce sprzedać to proszę dać znać na PW lub w wątku. Tylko nie piszcie i nie wklejajcie mi proszę linków do sklepów z nowymi. Szukam w dobrych pieniążkach :) mile widziane również linki ,jeśli ktoś by zauważył, ze ebaya czy .co.uk, czy .com, czy .de nie ma znaczenia dla mnie. ps. jeśli ktoś by miał seryjny dekiel rozżądu ( ten na wałek -głowica) i chciałby go oddać za przysłowiową "flaszkę" to jest mile widziany :D ( bo gdzieś mi się zawieruszył i za cholerę nie mogę znaleźć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 18, 2011 sprecyzuj który dekielek rewizyjny jest Ci potrzebny. W 996 są 3 typy tych dekielków, w zależności który zawór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
killroy 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 dekiel z pionowego cylindra, ten na głowice. A felga do kompletu mojej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach