bialy114 1 Napisano Wrzesień 14, 2011 Ja w temacie: kupiłem, założyłem, zwątpiłem, poprosiłem o porady, otrzymałem, zdecydowałem. :mrgreen: Teraz o przedmiocie: Sil Motor - 2 szt., używane, z rysami, po polerce odcinków między kolektorem a puszką. Zapłaciłem 450 z przesyłką - i za tyle oddam komuś, kto chce wyskoczyć z oryginałów, a nie stać go na Termi, Arrow'a czy Zarda ;) W załączniku zrzut z aukcji. (PDF) W razie pytań: [email protected] lub 605 trzy siedem siedem 808 2011-09-01_tlumiki Sil Moto.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 14, 2011 A co to tam za chochoły masz z tyłu ? Duki którymi się jeszcze nie chwaliłeś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 14, 2011 A co to tam za chochoły masz z tyłu ? Duki którymi się jeszcze nie chwaliłeś? :D Taaa - taka prywatna kolekcja :lol: Każdy sprzęt innego właściciela :lol: :lol: :lol: jak to na parkingu strzeżonym :lol: :lol: :lol: Tłumiki lepiej byś kupił ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach