Pablo 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Witam Wszystkich, z przykrością i bólem serca jestem zmuszony sprzedać swojego Monstera. Motocykl jest w stanie idealnym, chciałbym, żeby trafił w dobre ręce... Cena dla klubowicza będzie niższa, jesli jest ktoś zainteresowany, proszę info na priv. Tu link do ogłoszenia: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... geNumber=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 widziałem i polecam to cudo :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Widziałem już to ogłoszenie ale nie myślałem Pablo że ty wystawiłeś swojego. Myślałem że jakimś dziwnym trafem jest drugi taki w Rzeszowie... Kurr... że też taki rodzynek się trafił a ja nie mam na niego kasy. :evil: :evil: :evil: Też widziałem, słuchałem, macałem, oglądałem, siadałem wszystko inne robiłem co robiłby każdy zakochany w RS-ie mając pod ręką taki egzemplarz - CUDO :roll: :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Temat jest nadal aktualny. Jeśli ktoś z Klubu będzie chciał kupić, cena będzie promocyjna ;) http://otomoto.pl/ducati-monster-s4rs-M2848940.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 25, 2012 Pablo dobra rada ze szczerego serca wystaw go za granicą, u nas ciężej znaleźć amatora na taki sprzęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 25, 2012 Pablo dobra rada ze szczerego sercawystaw go za granicą, u nas ciężej znaleźć amatora na taki sprzęt Jest wystawiony na Mobile.eu, korespondowałem w tej sprawie z facetem z Niemiec i Białorusi, ale obydwaj muszą wpierw sprzedać swoje motocykle :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 25, 2012 Ja bym go w salonie postawil... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 25, 2012 daj Pablowi 40k+ a na pewno sie zgodzi zeby stał w salonie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 25, 2012 W to nie watpie :P Tylko ze jakbym dysponowal taka kasa na moto to nie stalo by w moim garazu uzywane sushi a jeszcze pachnacy fabryka monster 796 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majki79 4 Napisano Styczeń 25, 2012 Prawdziwy POTWÓR...zawsze lubię popatrzeć na te S4R szczególnie na SBK w Brnie jest zawsze kilka pięknie odpicowanych maszyn... Dlaczego sprzedajesz i co zamierzasz kupić jeśli Monster pójdzie do ludzi? P.S. Ludzka ciekawość nie zna granic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 25, 2012 Prawdziwy POTWÓR...zawsze lubię popatrzeć na te S4R szczególnie na SBK w Brnie jest zawsze kilka pięknie odpicowanych maszyn...Dlaczego sprzedajesz i co zamierzasz kupić jeśli Monster pójdzie do ludzi? P.S. Ludzka ciekawość nie zna granic :D Niestety potrzebuję "uwolnić" gotówkę na nową działalność, w innym przypadku nigdy bym go nie sprzedał... Mam jeszcze Sport Classica, bez Ducati nie ma życia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 25, 2012 Pablito, serce mi peka razem z Toba :cry: Na szczescie masz jeszcze Sport Classica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 25, 2012 Pablito, serce mi peka razem z Toba :cry: Na szczescie masz jeszcze Sport Classica. Siwy, brachu, dzięki ;) Zrobiłbym wszystko, żeby go zatrzymać, bo to wyjątkowy egzemplarz, ale w obecnej sytuacji musi zmienić właściciela, chcialbym bardzo, żeby został w Klubie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 23, 2012 Zamykam temacik, motocykiel zmienił właściciela :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 24, 2012 współczuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 24, 2012 Gratuluję - jeśli otrzymałeś tyle złociszy, ile faktycznie wart był TEN egzemplarz A, ze "niesmak pozostał"... wierzę Ci na słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 24, 2012 współczuję Ci Pablo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 24, 2012 współczuję Też żałuję, ale trafił w dobre ręce i do tego pozyskaliśmy nowego klubowicza, myślę, że niebawem sam się ujawni i przywita ;) Grupa Varsovia zasilona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 24, 2012 ooo to bedzie drugi klubowy rs w wwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Marzec 24, 2012 Dobrze że został wśród swoich bo egzemplarz piękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Marzec 26, 2012 gratulacje dla nowego właściciela, mega cacko!!!! prawie tak ładny jak moja Parówka:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 26, 2012 gratulacje dla nowego właściciela, mega cacko!!!!prawie tak ładny jak moja Parówka:):) Nic nie jest ładniejsze od Parowki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Marzec 26, 2012 Prawda Pablo?:) Parówkowym Skrytożercom mówimy nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 26, 2012 Prawda Pablo?:)Parówkowym Skrytożercom mówimy nie:) Dziedzic Pruski... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach