theodor 2 Napisano Wrzesień 28, 2011 Sprzedam kierownicę Fatbar firmy Renthal. Aluminiowa 28,6mm długość 800mm (dłuuuugo :D ) Jak nowa, niewielkie ślady w miejscu pracy rolgazu. Kolor niebieski Cena to symboliczne 150zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majki79 4 Napisano Wrzesień 29, 2011 Do czego można Ją podpasować? Chcę zmienić kierkę w Hypermotardzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 29, 2011 Do Hypka pasować średnicami będzie. Jedyna kwestia to czy przy jest wystarczający zapas długości przewodów elektrycznych i hydraulicznych by dłuższą kierownice założyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Październik 18, 2011 800mm to tyle co oryginał w s2r 1000 i s4rs, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 18, 2011 Nie, na 100% mniej ma oryginał. O ile mniej mogę dzisiaj zmierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 18, 2011 oryginał ma 745mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Październik 19, 2011 mierzyłem w s2r 1000 kierownica z fabryki, firma Magura 31cali czyli jakies 790mm lub 780mm, jest troszke krzywa wiec wymiar nie bedzie dokladny ale cos kolo tego, czyli w gre wchodzi tylko fat bar 800mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Październik 19, 2011 pomyłka, źle zmierzyłem, było kolo 30 cali czyli jednak będzie coś kolo 745mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 19, 2011 Konkluzję poproszę :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Październik 20, 2011 sprawa jest troszke zakręcona, w s2r 1000 jest uszkodzona kierownica, koleś chce oryginał, wiec pomyślałem ze dam mu moją a ja zakupie nową akcesoryjną. Wydawało mi się że w w moim s4r jest szersza niż 745mm i po prostu nie chciałem węższej. Teraz już wiem jak jest i twoja była by idealna gdyby nie kolor :wink: tak czy inaczej dzięki za pomoc i zainteresowanie :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach