Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Alfone

Ducati Monster 620 ie

Polecane posty

Witam!

Czy ktoś z forumowiczów miał styczność z TYM Ducatem i sprzedającym? Z tego co widzę, Pan sprzedający ma również inne wystawione maszyny, może ktoś był, oglądał, rozmawiał z nim? Drugie pytanie czy jest ktoś chętny do pomocy? Oczywiście nie za darmo. :) Chciałbym jechać zobaczyć ten sprzęt, jest tu ktoś z Olkusza/Chrzanowa/Krakowa/okolic kto by ze mną pojechał na oględziny? Oczywiście zapewniam transport. ;)

Pozdrawiam

Ja też chętnie pomogę... Daj tylko cynk kiedy i z topgear'em podjedziemy.... są też 2 w BB do obejrzenia... rzecz jasna My pomagamy Tylko za darmo 8-) więc jak chcesz coś odpalić, to musisz szukać dalej pomocy w oględzinach... :lol:

Dzięki chłopaki! Ja będę z kumplem też no to będzie nas 4rech więc chyba coś wymyślimy. :) Jak się z kolesiem umówię na daną godzinę to dam znać!

Edit.

A te z Bielska to 620stki?

Jak monsterki będą kiepskie to Alfone dawaj z martinim i topgearem do wawy po mojego ss-a :) , tu nie ma lipy ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.