Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
raques

Komis Janosik, Zagórów Wielkopolska była tam ktoś?

Polecane posty

Witam Serdecznie;

Mam prośbę od znajomego.

Czy ktoś z szanownych forumowiczów był w tym komisie i może ewentualnie wypowiedzieć się na temat stanu moto oferowanych przez ten komis, w necie trochę jest na ten temat ale interesuje mnie real:

link do komisu tu:

http://janosik.otomoto.pl/

Pozdrawiam;

Mogę się mylić, ale jak szukałem Duki dla siebie (wrzesień-październik 2010) to SS900 na tle drewnianych drzwi garażowych był na sprzedaż.

Jeszcze stoi ? Ciekawe dlaczego ? ;)

Ale po co?? Tam nic ciekawego nie ma...

szczyt cytuje sam siebie... ale nie klilkem pełnej oferty... :evil: no i szom ducaty, ale dlaczego tak długo stoją... też widywałem to mostro... no tak już wiem... skąd biorą te przebiegi... :lol:

Bylem tam jakies 3 razy. Co do oceny komisu ( :D wielka stodola) trudno mi sie wypowiadac, ale znam 2 motocykle kupione od Janosika, należą do moich kumpli i raczej pozytywne slyszalem od nich opinie. Co do oferty musze zasmucic szukających na aukcjach: Janosik przywozi co dwa tygodnie od 10 do 15 motocykli, większość zostaje kupiona "prosto z paki" przez handlarzy, a na aukcje wystawia tylko to co się nie sprzedalo. Więc na okazje raczej nie liczcie. Najlepiej dzwonic do niego na komóre, pytac kiedy wraca z Wloch i co wiezie, no i zjawic sie u niego w ten sam dzień.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.