Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
qkasurf

Czy ktoś widział, wąchał?

Polecane posty

Mimo że już wstępnie pytałem, spróbuję z innego poziomu. Czy ktoś może coś powiedzieć mi na temat sztuki z aukcji:

http://allegro.pl/ducati-monster-s2r-w- ... 07430.html

Wygląda zachęcająco, ale mam trochę km by to ocenić na wizji.. no i oczywista brak znajomości tematu. Stąd proszę o wasze opinie.

Pewnie zapytam w Silesii jak nic nie wskóram w tym miejscu, ale może ktoś widział albo może się zainteresować jak ma blisko.

Mam już duże parcie by głaskać moto przez zimę. Pliss, zrozumcie, pomóżcie!

Chłopie!!

pisze przecież że świeżo przywieziony z Włoch... A Silesii nikt nic nie wie...

ładnie się prezentuje ale po szlifie...

Jak dla mnie, to być może malowany silnik... za pięknie utrzymany... a szlif musiał zrobić swoje, więc się coś powymieniało, pomalowało...

No niby ładny..ale jak Piter Ci napisał sam nie kupuj!

Martini może nie po szlifie, ale różnie mogło być ..

KGr    1

Ktos z desmosilesii ogladal go jakies 2-3 miesiace temu (juz samo to że taki ładnz a wisi conajmniej tak długo powinno dac do myslenia ze cos tu nie halo), nie pamietam dokladnie ale podobno cos z lagami mu sie nie podobało. Wiec bez sprawdzenia z kimś obeznanym nie dałbym za to swoich pieniędzy,

KGr    1

...znam ten ból Bracie, znam ten ból :)

Moze zainteresuje Cie inny S2R...?

Od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem 1098s i powoli robi sie ciasno w mojej stajni ;)

Sprawdz moje posty...

ten co to nie możesz poradzić sobie z zegarami?

A tak mnie korciło :)

Ubiegłeś mnie Gorzko

Ubiegłeś mnie Gorzko

Ma się ten koci instynkt :lol:

jak śmierdzi to faktycznie może odpuszczę. Jest jeszcze z koordynatu Legnickiego:

http://allegro.pl/ducati-s2r-rok-2005-i1856212599.html

Niby od 2 tygodni w Polsce i w dobrym stanie.

Zamiast dręczyć pytaniami, może ktoś miałby ochotę się ze mną wybrać na wycieczkę (z okolic P-z i na zachód-południe). Szybka piłka, jedziemy, oglądamy i wracamy.

Przy okazji dowiem się czegoś z kwestii oceny Ducatersa i dobrze nawiązać kontakt z kimś z paki. Skrzynka piwa w podziękowaniu za fatygę i zmarnowany dzień. Jest ktoś chętny?

Ubiegłeś mnie Gorzko

Ma się ten koci instynkt :lol:

Coś "kolega" chce wszystkim odstąpić swój cenny egzemplarz przez który noce zarywa :D Chłopaki czujni jesteście :lol:

Witam

Kolego ten z Czeladzi to radze odpuścić, oglądałem to moto w Olkuszu, stał tam za 15 000 pln z hakiem , brak książki, nie mogli go odpalić normalnie ( podobno użyli Bustera):

Chłopy nawet nie wiedziały co i jak z tym S2R a komis w Olkuszu to szwarc mydło i powidło .....

Tu ten sam w Olkuszu:

http://otomoto.pl/ducati-monster-s2r-05r-M2484489.html

a tu po dobrym "serwisie" w myjni w Czeladzi ( sprzedający prowadzi myjnie z Kosmetyka samochodową, http://www.zumi.pl/2364362,Skula_Marcin ... firma.html );

tu oczywiście to samo moto ale jakże odświeżone:

http://allegro.pl/ducati-monster-s2r-w- ... 07430.html

zresztą żeby to sprawdzić wystarczy zadzwonić pod link z Olkusza niech powiedzą gdzie stoi S2R

Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach, może w DE ?

jak śmierdzi to faktycznie może odpuszczę. Jest jeszcze z koordynatu Legnickiego:

http://allegro.pl/ducati-s2r-rok-2005-i1856212599.html

Niby od 2 tygodni w Polsce i w dobrym stanie.

Zamiast dręczyć pytaniami, może ktoś miałby ochotę się ze mną wybrać na wycieczkę (z okolic P-z i na zachód-południe). Szybka piłka, jedziemy, oglądamy i wracamy.

Przy okazji dowiem się czegoś z kwestii oceny Ducatersa i dobrze nawiązać kontakt z kimś z paki. Skrzynka piwa w podziękowaniu za fatygę i zmarnowany dzień. Jest ktoś chętny?

Tym też sie interesuje bede coś wiedział w wekend o nim, jak bym odpuscił sprawe to ci powiem co i jak.

...znam ten ból Bracie, znam ten ból :)

chłopy wstrzymajcie się jeszcze... ;) może będę sprzedawał swojego... będziecie mogli się o niego bić :lol:

nie podjąłem jeszcze decyzji co do sprzedaży ponieważ nie mam alternatywy na przyszłość... :shock:

No niby ładny..ale jak Piter Ci napisał sam nie kupuj!

Martini może nie po szlifie, ale różnie mogło być ..

spójrz na mono wahacz... szlif jak nic...

"Złotoryja" to chyba zagłebie handlarzy, jest tak to dobrze nie wrózy :mrgreen:

i tak też gościa odebrałem.. Motor musiał wziąć w rozliczeniu by okazyjnie przytulić Hypermotard i takie tam.. A z drugiej strony S2r które sprzedaje jest w idealnym stanie, choć gwarancji nie daje na przeszłość bezwypadkową.

ot cały wywód dyskusyjny nawiązany dniu dzisiejszym.

Trzeba uważać co się mówi, bo wszystko zostanie poddane dogłębnej analizie :)

"Złotoryja" to chyba zagłebie handlarzy, jest tak to dobrze nie wrózy :mrgreen:

i tak też gościa odebrałem.. Motor musiał wziąć w rozliczeniu by okazyjnie przytulić Hypermotard i takie tam.. A z drugiej strony S2r które sprzedaje jest w idealnym stanie, choć gwarancji nie daje na przeszłość bezwypadkową.

ot cały wywód dyskusyjny nawiązany dniu dzisiejszym.

Trzeba uważać co się mówi, bo wszystko zostanie poddane dogłębnej analizie :)

i na to co sie wystawia na allegro tez: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7862152 8-).

Na kołach nie widze tych ciezarków od wyważania (nie wiem jak to sie nazywa), moze są tylko ich nie widać ;)

Powiedzcie Pany, jak ustosunkowali byście się do przebiegu Duci z faktycznym 50 tys., wiedząc ze było dobrze przytulane? Czy nie jest to jednak trochę dużo jak na sztukę, którą chce sie jeszcze trochę pojeździc?

Africa przy tym stanie była jeszcze na dotarciu i stąd pytam..

KGr    1
Na kołach nie widze tych ciezarków od wyważania (nie wiem jak to sie nazywa)

Ciezarki do wyważania :)

KGr    1

Jestem laikiem, ale po czym to widac?

Jestem laikiem, ale po czym to widac?

spójrz na mono wahacz... :) takie otarcie po zewnętrznej stronie, na powierzchni najbardziej wypukłej, wystającej, ALBO NAKLEJKA...??

S2R Wadowice http://otomoto.pl/ducati-monster-s2r-M2866952.html

Przyjrzałem się w foty dokładniej, zauważyłem dużą opaskę zaciskową na ladze, po co ona? poszukałem... na 1 zdjęciu widać wyrwaną dolną półkę z mocowania główki ramy... więc górna to samo...

miałem tam jechać, ale dziś tam nie byłem niestety, za to rozmawiałem z tym sprzedającym (teraz jest we Włoszech)

s2r z Wadowic, to w rzeczywistości Łękawica, gm. Stryszów, pow. Wadowice to ok 13km z tond.

Jak się dziś okazało, to mój stary znajomy, w Łękawicy mam Babcię :) a znajomy ściąga auta z Włoch, trafiła się okazja na coś takiego i ma... , moto można obejrzeć bez problemu... tylko po co... bo chyba na części i to nie wszystkie...

Odradzam zakup takiego motocykla w celu naprawy... nie będzie jeździł prosto i na pewno nie będzie na min bezpiecznie...

KGr    1
Odradzam zakup takiego motocykla w celu naprawy... nie będzie jeździł prosto i na pewno nie będzie na min bezpiecznie...

ktos kupi, ktos naprawi, komus sprzeda jako parkingowke.

...od jutra zaczynam jesc kamienie i ziemie z ogrodka, odkladam na nowy moto z salonu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.