KGr 1 Napisano Październik 14, 2011 co myslicie? http://otomoto.pl/ducati-monster-s2r-pr ... 84571.html ja generalnie bajek "dla zony ale za mocny" nie kupuje... nie wiem czy nie jest lekko za tani, czy byly sztuki bez pasa przez srodek (inne niz dark, ktory nie mial owiewek etc) miby mam tylko 170 km, ale sam sie nie poznam czy to dobre to to czy nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 15, 2011 Bo to Dark z owiewką i aftermarketowym malowaniem... Pozdr.J-999 P.S. Sugerowałeś się dopiskiem bezwypadkowy...w garbate aniołki też wierzysz ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 15, 2011 nie nie, "bezwypadkowy" dla mnie oznacza, ze jest szansa ze moze nic powaznego z nim nie bylo. Jak nie ma tego dopisku, to nawet nie zagladam do ogloszenia, bo nie ma po co, skoro juz nawet klamac nie próbują... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 15, 2011 Dlatego zawsze uważałem, żeby brać motocykl z "pewnych rąk"...niż przypadkowego handlowca a niech będzie o 3 tys. droższy...ale to me prywatne zdanie. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Październik 15, 2011 Z tego co zauważyłem niektórzy nie wpisują bezwypadkowy jak motocykl ma jakiekolwiek ślady gleby - po co się narażać na problemy. U typowego handlarza któremu zależy na ilości zawsze jest wpisane bezwypadkowy - nawet jeśli był składany z kilku ... Dla mnie bezwypadkowy to taki który : ma oryginalny lakier, oraz nigdy nie leżał - brak nawet tzw parkingówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Październik 16, 2011 O ile dobrze pamiętam zgodnie z definicją wypadek drogowy to zdarzenie w którym ktoś został ranny lub zginął. Czyli te pojazdy de facto są bezWYPADKOWE w większości przypadków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 16, 2011 i masz rację: - kolizja drogowa to "wypadek" bez uszczerbku na zdrowiu uczestników - wypadek to "kolizja drogowa" z uszczerbkiem na zdrowiu uczestników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Październik 20, 2011 Na pewno S2R 1000 był dostępny seryjnie w takim malowaniu ('glossy black'). Czy osiemsetka też? Tego już nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Październik 21, 2011 Z malowaniem jest ok, S2R 800 jest dostępny na moto.it w tym kolorze, ktoś z klubowiczów kto jest z regionu musiałby obwochać temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach