herrwolf 3 Napisano Październik 22, 2011 I stało się. Czasem myślłem jak to będzie rozstać się ze swoim SS-manem. Ale było miło, dobry sprzęt w dobre rece. Kupił go mój brat, wiec mamy kolejnego motorniczego na czerwonej bestii wyrwanego z łap ryżojadów. Ale nie o tym... Teraz szukam 998 wiec jak ktoś, gdzieś, coś to ja chetnie zbadam sprawe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 23, 2011 Ja wiem o 100% sztuce... A weź zapytaj naszego Prezesso.... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Październik 23, 2011 Lecz zeby nie sprzedac- chce za nia 30tys. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 23, 2011 Ale właśnie wart jest każdej złotówki, bo to już klasyk, na dodatek, sam Prezesso nim ujeżdżał, dlatego wartość 2x ma... poproś tylko o jakoś ciekawą dedykację na zbiorniku i pomaluj bezbarwnym coby było forever... Pozdr. J-999 P.S. Tańszego nie szukaj, bo nie warto, jak doświadczenie podpowiada trzeba będzie tyle dołożyć, że na to samo wyjdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 24, 2011 30 tys. to wcale nie tak dużo patrząc na ceny na ebayu, mobile czy innych takich. A tu na dodatek pewna sztuka i na miejscu. Aż się rozmarzyłem :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 24, 2011 Lecz zeby nie sprzedac- chce za nia 30tys. :-) A jak się już sprzeda to co trafi do garażu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 24, 2011 No jak Prezes - to jedyny możliwy wybór - El Diablo :twisted: :mrgreen: Co nie, Jacku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Październik 24, 2011 http://allegro.pl/ducati-998-klasyk-i1882770307.html Pany, a może ktosik to zna, widział lub jechał? Znalazłem kilka wpisów na jego temat, ale żadnych konkretów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Październik 24, 2011 A to, to nie stoi już z 2 lata na tym alledrogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Październik 25, 2011 dojrzewa.... jeszcze rok i bedzie czerwony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 25, 2011 A to, to nie stoi już z 2 lata na tym alledrogo? Dokładnie. Ciekawe co to za sztuka, nie było nikogo kto by go zbadał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Październik 25, 2011 Mogę Wam potwierdzić, że moto sprzedane na rynek Polski. Gwarancja ruszyła 29.05.2002r, czyli wtedy został sprzedany. Niestety nie znam jego historii serwisowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Październik 26, 2011 Dostałem dokładne fotosy tej sztuki. Swoje wycierpiał. Nie pali i kwalifikuje sie do malowania. Z drugiej strony pasuje mi bo mam pomysł jak zrobić pod siebie. Tylko nie za takie pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 26, 2011 Wolf wrzuć foty jak możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Październik 27, 2011 takie coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 27, 2011 rozmawiałem dzis z adamem, który zastanawia się, czy nie jest to byłe 998 jego kolegi. Też miał żółte polskie salonowe, i jesli to jego, to był po mega dzwonie, sprzedany handlarzowi. Adam mówi że uszkodzenie wahacza moze wskazywać na tamtą zgruzowaną sztukę, ale w 100% pewny nie jest. Ale wydaje mi się że za wiele żółtych 998 się w polsce nie sprzedało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach