PitrAS 0 Napisano Październik 30, 2011 Wiem, ze moze okres malo upalny i sprzedawanie "chlodzacej" bielizny Brubeck, to srednio trafiony pomysl :D Niemniej NOWA (raz przymierzona) bluza w roz. M czeka na nowego wlasciciela. Cena - hmmm, cena producenta to 158, ja nie wiem ile kosztowala, bo to prezent. Proponuje 110 zl. Chetnie zamienie sie tez na roz. S. Sprzedaje wlasnie dlatego, ze okazuje sie dla mnie troche za duza (mam 178 wzrostu, ale jestem mega chudy - 71 kg i wisi na mnie na plecach i troche pod pachami). Jesli ktos jest zainteresowany, to mam tez spodnie w roz. M. Niestety tutaj gorzej, bo spodnie mialem juz raz na sobie - jeden dzien w nich jezdzilem. Leza na mnie znacznie lepiej niz bluza, ale troche sa luzne, wiec chetnie tez zmienie na roz. S. Ich cena - 75 zl. Cena za komplet - 170 Jesli ktos zainteresowany, to moze smialo przymierzyc ciuchy u mnie w domu. Telefon - 698 839 352. test bielizny na motogenie http://www.motogen.pl/laboratorium/test ... rt120.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 30, 2011 Wiem, ze moze okres malo upalny i sprzedawanie "chlodzacej" bielizny Brubeck, to srednio trafiony pomysl :D Niemniej NOWA (raz przymierzona) bluza w roz. M czeka na nowego wlasciciela. Cena - hmmm, cena producenta to 158, ja nie wiem ile kosztowala, bo to prezent. Proponuje 110 zl. Chetnie zamienie sie tez na roz. S. Sprzedaje wlasnie dlatego, ze okazuje sie dla mnie troche za duza (mam 178 wzrostu, ale jestem mega chudy - 71 kg i wisi na mnie na plecach i troche pod pachami). Jesli ktos jest zainteresowany kompletem, to mam tez spodnie w roz. M. Niestety tutaj gorzej, bo spodnie mialem juz raz na sobie - jeden dzien w nich jezdzilem. Leza na mnie znacznie lepiej niz bluza, ale troche sa luzne, wiec chetnie tez zmienie na roz. S. Ich cena - 75 zl. Jesli ktos zainteresowany, to moze smialo przymierzyc ciuchy u mnie w domu. Telefon - 698 839 352. test bielizny na motogenie http://www.motogen.pl/laboratorium/test ... rt120.html Proponuję 80 zł za bluzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PitrAS 0 Napisano Październik 30, 2011 Hmm, kurcze bluza jest nowka sztuka. Poza tym musi mnie byc stac na nowa w roz. S, wiec na razie musze odrzucic propozycje, ale jakby co bede pamietal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 30, 2011 Hmm, kurcze bluza jest nowka sztuka. Poza tym musi mnie byc stac na nowa w roz. S, wiec na razie musze odrzucic propozycje, ale jakby co bede pamietal. ok, jak nie sprzedasz drożej, to daj cynk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PitrAS 0 Napisano Listopad 21, 2011 Obnizam cene: 100 zl za bluze i 65 za gacie. Komplet 160 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 21, 2011 Poza tym musi mnie byc stac na nowa w roz. S, wiec na razie musze odrzucic propozycje, ale jakby co bede pamietal. Sprzedaj Pablowi, załatwie Ci taniej nowego Brubecka. Z Wawy, więc będziesz mógł odebrać osobiście i przymierzyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 21, 2011 Obnizam cene: 100 zl za bluze i 65 za gacie. Komplet 160 Moja oferta jest nadal aktualna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PitrAS 0 Napisano Listopad 27, 2011 Sprzedane, temat do skasowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach