Arnelize 0 Napisano Listopad 2, 2011 jak w temacie sprzedam oponki diablo strada 120 i 190/50, jak nówki, jeden sezon na nich śmigałem może z 1000 km przejechane mają, teraz zalegają i szkoda by tak leżały, bo jeździć na nich nie będę, a założyć nie ma na co, a jak przyjdzie sezon to tylko zrobię z nich Smoke Show. Cenka 500 zł + wysyłka Ewentualnie odbiór osobisty, albo inny ustalony dogodny sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Grudzień 16, 2011 świąteczna cenka 400 :twisted: na prezenty potrzebuję :lol: Ewentualnie fotki na życzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Cześć, mógłbyś podesłać zdjęcia na @ ( [email protected] )? Dzięki. Zaraz wyjeżdżam za granicę, nie będę miał dostępu do internetu, odpowiedź dam za kilka dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Grzesiu wyslij mi DOT tych oponek i fotki na [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Prościej, dam foty i DOT w watku, ale nie chcialo mi sie do momenta, az nie bylo zainteresowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Pozwolicie, ze w niedziele to zrobie, dobrze, bo dzis czasu nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Styczeń 28, 2012 http://allegro.pl/pirelli-diablo-strada ... 26548.html Dla was tak jak pisałem cenka jeszcze świąteczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uxy69 0 Napisano Styczeń 28, 2012 Ja bym wziął te oponki za 400 zł ;) Także możesz klepnąć :) Jestem z Pruszkowa to jakoś się umówimy na odbiór osobisty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Styczeń 28, 2012 klepnięte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uxy69 0 Napisano Styczeń 28, 2012 zgłoszę się po weekendzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach