blanko 0 Napisano Listopad 12, 2011 witam mam pytanie co byscie zrobili na moim miejscu , moj stary silnik ma 32tys przebiegu do wymiany mam uszczelke pod cylindrem, paski, i nie wiem czy cos wiecej dali byscie do naprawy czy zrobili przekladke na silnik z przebiegiem 11tys? ducati monster 620, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bundes 0 Napisano Listopad 12, 2011 Z powodu uszczelki i pasków wymieniasz cały silnik ???? A w drugim silniku to niby pasków nigdy nie będziesz wymieniał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qkasurf 0 Napisano Listopad 12, 2011 jak masz 2gi silnik w koszcie wymiany pasków, uszczelki i lubisz dłubać, powiem why not... Dla mnie przebieg mojej 696 (47.000km), określam jako 'po dotarciu' i mam nadzieję zrobić kolejne tyle nie martwiąc się o grubsze sprawy.. Jak to pobożne życzenie, niech mnie ktoś sprowadzi na ziemię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Listopad 12, 2011 Jeśli masz kręcone 32 tyś, nie wiadomo co ze sprzęgłem, żre olej, nie startuje i trup... Ile chcesz dostać za ten stary silnik żeby się zabawa opłacała a ile za ten nowy z allegro ( 1200zł ? :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 12, 2011 To Twój nowy moto, czy jeździłeś na nim już trochę, kiedyś serwisowałeś czy coś kol wiek przy mini robiłeś, albo znasz historię serwisową silnika? Bo jeśli nie tak, to po co Ci silnik zagadka w którym niewiadomo co wyjdzie i jest do zrobienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 12, 2011 BTW do jakiego moto chcesz wsadzić silnik "nowy" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Listopad 12, 2011 zamekam post:D zostaje przy starym silniku:P jeszcze kupie jakiegos trupa:P, i oddaje motor do poznania:) na servis:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bundes 0 Napisano Listopad 12, 2011 brawo. męska decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Listopad 12, 2011 Ale tak z ciekawości, o jakie Ducati chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Listopad 12, 2011 Kliknij przy blanku "profil" a potem "wyszukaj posty uzytkownika" czy coś takiego. So easy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Listopad 13, 2011 Ślepy jestem, przecież jest w pierwszym poście tego wątku... ;) Po prostu w danych użytkownika po lewej przy "motocykl" widnieje lakoniczna informacja "Ducati". Z lenistwa nie poszukałem tylko walnąłem to głupie pytanie :P Sorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach